Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.authorBiedermanová, Magdalena
dc.contributor.editorHložek, Josef
dc.date.accessioned2022-11-24T08:03:25Z
dc.date.available2022-11-24T08:03:25Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationCastellologica bohemica 17. 2017, č. 17, s. 99–133.cs
dc.identifier.issn1211-6831
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/50419
dc.format35 s.cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.rights© Západočeská univerzita v Plznics
dc.subjecthradcs
dc.subjectStarý královský paláccs
dc.subjectLouisovo křídlocs
dc.subjectkachlová kamnacs
dc.subjectkrbcs
dc.subjectkuchyněcs
dc.subjectohništěcs
dc.titlePříspěvek k poznání topenišť Ludvíkova křídla Pražského hraducs
dc.title.alternativeContribution to Knowledge of Fireboxes of Louis‘ Wing in Prague Castleen
dc.typečlánekcs
dc.typearticleen
dc.rights.accessopenAccessen
dc.type.versionpublishedVersionen
dc.description.abstract-translatedThe introductory part of the paper consists of the basic description of Louis‘ Wing focused on disposition and communication scheme. In the following part, results of fireboxes‘ analyses are described in detail as well as premises used for tilled stoves service with emphasis on two fireboxes from the second half of the 16th century, designed for slow and regulated cooking or warming, often referred to as “ember cooking”.en
dc.subject.translatedcastleen
dc.subject.translatedthe Old Royal Palaceen
dc.subject.translatedLouis‘ Wingen
dc.subject.translatedtilled stoveen
dc.subject.translatedfireplaceen
dc.subject.translatedkitchenen
dc.subject.translatedfireboxen
dc.type.statusPeer-revieweden
Vyskytuje se v kolekcích:Ročník 17 (2017)
Ročník 17 (2017)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Biedermanová-Cejpová.pdfPlný text19,28 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/50419

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.