Title: Vizuální identita existujícího subjektu
Other Titles: Visual identity of an existing institution
Authors: Švarcová, Štěpánka
Advisor: Ziegler, Zdeněk
Referee: Hrach, Pavel
Issue Date: 2014
Publisher: Západočeská univerzita v Plzni
Document type: diplomová práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/14090
Keywords: vizuální identita;vizuální styl;organická farma;bio;bylinky;zelenina;ovoce;logo;grafický manuál
Keywords in different language: visual identity;visual style;organic farm;bio;herbs;vegetables;fruit;logo;graphic manual
Abstract: Ve své diplomové práci se budu zabývat problematikou vizuální identity již existujícího subjektu. Vybrala jsem si téma "Jednotný vizuální styl firmy Engi", což je jedna z islandských organických rostlinných farem, která se zabývá produkováním širokého výběru bylinek, zeleniny a i některých druhů ovoce. Budu prezentovat postup práce od základního loga a jeho grafického manuálu až po realizaci samotného vizuálního stylu firmy. Popíši téma a důvod volby tohoto tématu, cíle, proces přípravy a tvorby, technologická specifika, popis díla a jeho slabé a silné stránky.
Abstract in different language: In my diploma thesis I'll deal about visual identity of existing subject. I decided to choose theme of "Visual style of Engi company", what is one from many Icelandic oraganic farms. Engi produces many kind of herbs, vegetables and even fruits. I'm going to present a step by step from basic logo and graphic manual to realization of visual style Engi. I'll describe theme and reason of choice this theme, target, process, preparing of work and as well weak and strong properties.
Rights: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Appears in Collections:Diplomové práce / Theses (UUD)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
textova_cast_DP_Svarcova.pdfPlný text práce10,31 MBAdobe PDFView/Open
Svarcova.pdfPosudek vedoucího práce168,29 kBAdobe PDFView/Open
Svarcova.pdf(1).pdfPosudek oponenta práce138,63 kBAdobe PDFView/Open
Svarcova.pdf(2).pdfPrůběh obhajoby práce102,35 kBAdobe PDFView/Open


Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11025/14090

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.