Title: Irena KORBELÁŘOVÁ (ed.), Kulinární kultura Slezska a střední Evropy. Východiska, metody, interdisciplinarita, Slezská univerzita v Opavě, Opava 2015, 271 s.
Authors: Morávková, Naděžda
Citation: Bohemiae occidentalis historica: odborný časopis pro české dějiny s důrazem na západní Čechy a s přesahy do příhraničních regionů, zvláště do Bavorska. 2016, roč. 2, č. 2.
Issue Date: 2016
Publisher: viaCentrum
Document type: jiný
other
URI: http://fpe.zcu.cz/khi/periodika.html
http://hdl.handle.net/11025/34418
ISSN: 2336-7547
Keywords: recenze
Keywords in different language: review
Rights: © viaCentrum
Appears in Collections:Číslo 2 (2016)
Články / Articles (KHI)
Číslo 2 (2016)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Moravkova.pdfPlný text200,64 kBAdobe PDFView/Open


Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11025/34418

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.