Název: Vlastní filozofie, analýza stylu „Moje značka" Celková koncepce, typ zákazníka a vize. Kolekce obuvi a doplňků (případně včetně oděvu). 6 ks modelů.
Další názvy: MY CONCEPTION, STYLE ANALYSIS "MY BRAND" Overall concept, customer type and vision. Collection of footwear and accessories (including clothing). 6 pcs of models.
Autoři: Zieba, Václav
Vedoucí práce/školitel: Krbcová Helena, Doc. akademický malíř
Oponent: Mensah Brice, MgA.
Datum vydání: 2020
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: diplomová práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/42082
Klíčová slova: udržitelnost;móda;přiroda;slow fashion
Klíčová slova v dalším jazyce: fashion;nature;my brand;slow fashion
Abstrakt: Jedná se o autorskou kolekci určenou výhradně ženám čítající dvě oděvní siluety a čtyři kusy doplňků. Celkem šest kusů. Modely jsem tvořil tak, aby je bylo možné vzájemně kombinovat a uplatnit tak možnost vlastní sebereflexe na aktuální trendy s motivem udržitelné módy ve světě s odkazem na lokální klientelu. Doplňky jsou vyrobeny tak, aby respektovaly modely a jejich možnost kombinace. To se dle mého názoru povedlo. Materiály jsem vybral tak, aby splňovaly pravidla udržitelné módy.
Abstrakt v dalším jazyce: The topic of my master thesis is MY CONCEPTION, STYLE ANALYSIS "MY BRAND" Overall concept, customer type and vision. Own collection of footwear and accessories (including clothing peaces). It is exclusively a women's clothing collection, composed of two clothing silhouettes and four accessories - shoes and a jacket. Six pieces in total. The great contribution of the thesis I can see that even a small author's studio can produce ecological models and also draw attention to the current topic of sustainability in fashion with an emphasis on fashion trends. The author's atelier is a work that is original and is not conditional on the fashion dictation of large corporate companies. This creates models that are a way for the customer to free himself from the masses and, among other things, ordinary clothing, which is offered by countless clothing chains with so-called "fast, non-organic fashion". This creates inspiring models.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Diplomové práce / Theses (KDE)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
finalni zieba dip. .pdfPlný text práce2,44 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Zieba.pdfPosudek oponenta práce1,61 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Zieba_0.pdfPosudek vedoucího práce1,14 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Zieba_1.pdfPrůběh obhajoby práce197,53 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/42082

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.