Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorKlepáč, Josef
dc.contributor.authorŠpitálská, Lucie
dc.contributor.refereeNová, Eva
dc.date.accepted2014-06-09
dc.date.accessioned2015-03-25T09:39:28Z
dc.date.available2013-01-31cs
dc.date.available2015-03-25T09:39:28Z
dc.date.issued2014
dc.date.submitted2014-03-27
dc.identifier55129
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/13895
dc.description.abstractBakalářská práce se zabývá problematikou stravování dětí ve školách. Teoretická část práce je zaměřena na základní složky stravy a jejich význam. Dále se věnuje možným následkům nedostatečného či nadměrného stravování a jejich komplikacím. V neposlední řadě popisuje správné stravovací návyky, vhodné a nevhodné potraviny s ohledem na věk dítěte. Praktická část obsahuje zhodnocení pestrosti stravy zkoumaných škol a doplňující anketní šetření pro děti od 8 do 15 let.cs
dc.format62 s. (69 078 znaků), 2 s.cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectstravování dětícs
dc.subjectstravovací návykycs
dc.subjectchronické neinfekční chorobycs
dc.subjectobezitacs
dc.titleStravování dětí na základních školáchcs
dc.title.alternativePrimary School Cateringen
dc.typebakalářská prácecs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta zdravotnických studiícs
dc.description.departmentKatedra záchranářství a technických oborůcs
dc.thesis.degree-programVeřejné zdravotnictvícs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedThis Bachelor Thesis follows up a Primary School Catering Issue. The theoretical part is focused on basic components of a diet and their importance. This part is also about possible consequences of malnutrition and overeating and their complications. It describes proper eating habits, appropriate and inappropriate food considering the age of a child. The practical part of this thesis contains results of a food variety research od examined schools. It also includes supplementary research for 8 to 15 years old children.en
dc.subject.translatedchildren's dietsen
dc.subject.translatedeating habitsen
dc.subject.translatedchronic non-infectious diseasesen
dc.subject.translatedobesityen
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KAZ)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BP_Spitalska.pdfPlný text práce982,82 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Spitalska VP.jpgPosudek vedoucího práce502,79 kBJPEGNáhled
Zobrazit/otevřít
Spitalska OP.zipPosudek oponenta práce624,42 kBZIPZobrazit/otevřít
Obhajoba BP Spitalska 001.jpgPrůběh obhajoby práce329,82 kBJPEGNáhled
Zobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/13895

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.