Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Klepáč, Josef | |
dc.contributor.author | Špitálská, Lucie | |
dc.contributor.referee | Nová, Eva | |
dc.date.accepted | 2014-06-09 | |
dc.date.accessioned | 2015-03-25T09:39:28Z | |
dc.date.available | 2013-01-31 | cs |
dc.date.available | 2015-03-25T09:39:28Z | |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.date.submitted | 2014-03-27 | |
dc.identifier | 55129 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/13895 | |
dc.description.abstract | Bakalářská práce se zabývá problematikou stravování dětí ve školách. Teoretická část práce je zaměřena na základní složky stravy a jejich význam. Dále se věnuje možným následkům nedostatečného či nadměrného stravování a jejich komplikacím. V neposlední řadě popisuje správné stravovací návyky, vhodné a nevhodné potraviny s ohledem na věk dítěte. Praktická část obsahuje zhodnocení pestrosti stravy zkoumaných škol a doplňující anketní šetření pro děti od 8 do 15 let. | cs |
dc.format | 62 s. (69 078 znaků), 2 s. | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | cs |
dc.rights | Plný text práce je přístupný bez omezení. | cs |
dc.subject | stravování dětí | cs |
dc.subject | stravovací návyky | cs |
dc.subject | chronické neinfekční choroby | cs |
dc.subject | obezita | cs |
dc.title | Stravování dětí na základních školách | cs |
dc.title.alternative | Primary School Catering | en |
dc.type | bakalářská práce | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta zdravotnických studií | cs |
dc.description.department | Katedra záchranářství a technických oborů | cs |
dc.thesis.degree-program | Veřejné zdravotnictví | cs |
dc.description.result | Obhájeno | cs |
dc.rights.access | openAccess | en |
dc.description.abstract-translated | This Bachelor Thesis follows up a Primary School Catering Issue. The theoretical part is focused on basic components of a diet and their importance. This part is also about possible consequences of malnutrition and overeating and their complications. It describes proper eating habits, appropriate and inappropriate food considering the age of a child. The practical part of this thesis contains results of a food variety research od examined schools. It also includes supplementary research for 8 to 15 years old children. | en |
dc.subject.translated | children's diets | en |
dc.subject.translated | eating habits | en |
dc.subject.translated | chronic non-infectious diseases | en |
dc.subject.translated | obesity | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KAZ) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
BP_Spitalska.pdf | Plný text práce | 982,82 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Spitalska VP.jpg | Posudek vedoucího práce | 502,79 kB | JPEG | Zobrazit/otevřít |
Spitalska OP.zip | Posudek oponenta práce | 624,42 kB | ZIP | Zobrazit/otevřít |
Obhajoba BP Spitalska 001.jpg | Průběh obhajoby práce | 329,82 kB | JPEG | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/13895
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.
hledání
navigace
- DSpace at University of West Bohemia
- Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses
- Fakulta zdravotnických studií / Faculty of Health Care Studies
- Katedra záchranářství, diagnostických oborů a veřejného zdravotnictví / Department of Rescue Services, Diagnostic Fields and Public Health
- Bakalářské práce / Bachelor´s works (KAZ)