Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorZloch, Zdeněk
dc.contributor.authorVoříšková, Zuzana
dc.contributor.refereeRichtr, Václav
dc.date.accepted2015-08-31
dc.date.accessioned2016-03-15T08:59:03Z-
dc.date.available2013-09-15cs
dc.date.available2016-03-15T08:59:03Z-
dc.date.issued2015
dc.date.submitted2014-06-27
dc.identifier57720
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/19703
dc.description.abstractTato práce se zabývá stanovením cholesterolu v potravinách. Jsou zde popisovány fyziologické funkce cholesterolu a jeho vliv na vznik a rozvoj aterosklerózy. Práce také obsahuje statistické zhodnocení denního příjmu cholesterolu v české populaci a doporučení týkající se stravování.cs
dc.format34 s.cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.relation.isreferencedbyhttps://portal.zcu.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=57720-
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectcholesterolcs
dc.subjectfyziologické funkcecs
dc.subjectaterosklerózacs
dc.subjectdenní příjemcs
dc.subjectdoporučení o stravovánícs
dc.titleOrientační stanovení obsahu cholesterolu v potravinách a zhodnocení velikosti jeho průměrného denního příjmu v české populacics
dc.title.alternativeTentative assessment of cholesterol in food and the evaluation of the size of its average daily intake in the Czech populationen
dc.typebakalářská prácecs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta pedagogickács
dc.thesis.degree-programPřírodovědná studiacs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedThis work deals with the assessment of cholesterol in food. There are described the physiological function of cholesterol and its effect on the formation and development of atherosclerosis. The work also includes a statistical evaluation of the daily intake of cholesterol in the Czech population and recommendations about diet.en
dc.subject.translatedcholesterolen
dc.subject.translatedphysiological functionen
dc.subject.translatedatherosclerosisen
dc.subject.translateddaily intakeen
dc.subject.translatedrecommendations about dieten
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KCH)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Bakalarska_ prace_ Voriskova_Zuzana_2014.pdfPlný text práce1,26 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
vedouci-Voriskova_Zuzana_VBP.pdfPosudek vedoucího práce486,92 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
oponent-Voriskova_Zuzana_OBP.pdfPosudek oponenta práce507,36 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
obhajoba-Voriskova_Zuzana_BP.pdfPrůběh obhajoby práce189,39 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/19703

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.