Title: | Fyzika na talíři |
Other Titles: | Physics on a plate |
Authors: | Koza, Petr |
Advisor: | Kielbusová, Zdeňka |
Referee: | Masopust, Pavel |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Západočeská univerzita v Plzni |
Document type: | bakalářská práce |
URI: | http://hdl.handle.net/11025/19794 |
Keywords: | fyzika;pokusy;potraviny;jednoduché pomůcky;hustota;povrchové napětí;lotosový efekt;skleněná harfa;difuze;osmóza;vypařování;luminiscence;sluneční soustava;baterie |
Keywords in different language: | physics;experiments;foodstuffs;commont equipment;density;surface tension;lotus effect;glass harp;diffusion;osmosis;evaporation;luminescence;solar system;battery |
Abstract: | Práce obsahuje tematicky řazené fyzikální pokusy. U experimentů je kladen důraz na použití potravin, nádobí, kuchyňských pomůcek a dalších domácích potřeb - tedy předmětů, které studenti dobře znají. Práce se soustřeďuje také na fyzikální souvislosti mezi jednotlivými pokusy a mezipředmětové vztahy. |
Abstract in different language: | This thesis contains evidence of physical experiments sorted by key points. In conduction of those, mainly food, kitchen utensils, and other kitchenware and house wares were used; in other words, things well-known to students from their daily lives. This thesis is also focused on links between experiments as well as links between various school subjects. |
Rights: | Plný text práce je přístupný bez omezení. |
Appears in Collections: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMT) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bakalarska_prace_Koza_2015.pdf | Plný text práce | 3,18 MB | Adobe PDF | View/Open |
vedouci-Koza hodnoceni146.pdf | Posudek vedoucího práce | 391,66 kB | Adobe PDF | View/Open |
oponent-Koza oponent145.pdf | Posudek oponenta práce | 556,24 kB | Adobe PDF | View/Open |
obhajoba-Koza protokol139.pdf | Průběh obhajoby práce | 204,67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/11025/19794
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.