Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorKott, Otto
dc.contributor.authorHynková, Barbora
dc.contributor.refereeKott, Josef
dc.date.accepted2015-06-16
dc.date.accessioned2016-03-15T09:10:03Z
dc.date.available2014-01-31cs
dc.date.available2016-03-15T09:10:03Z
dc.date.issued2015
dc.date.submitted2015-03-25
dc.identifier60079
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/20605
dc.description.abstractBakalářská práce se zabývá problematikou nanotechnologií a ochrany veřejného zdraví. V teoretické části je práce zaměřena na obecnou charakteristiku nanotechnologií, strukturu a vlastnosti nanomateriálů, využití nanomateriálů a především se věnuje nanotechnologiím a nanomateriálům v potravinářství. Poslední kapitola upozorňuje na možná rizika těchto technologií na lidské zdraví. Praktická část sumarizuje výsledky průzkumu získané pomocí dotazníkového šetření zaměřeného na informovanost veřejnosti o problematice nanotechnologií a na jejich postoj k nanotechnologiím používaných v potravinářství.cs
dc.format61 s.cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.relation.isreferencedbyhttps://portal.zcu.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=60079-
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectnanotechnologiecs
dc.subjectnanomateriálycs
dc.subjectnanoobjektycs
dc.subjectnanokapslecs
dc.subjectstruktura a vlastnosti nanomateriálůcs
dc.subjectpotravinycs
dc.titleNanotechnologie a ochrana veřejného zdravícs
dc.title.alternativeNanotechnology and public health protectingen
dc.typebakalářská prácecs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta zdravotnických studiícs
dc.thesis.degree-programVeřejné zdravotnictvícs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedThis bachelor thesis is about nanotechnology and public health protecting. The teoretical part of the thesis is focused on general characteristics of nanotechnology, the structure and properties of nanomaterials, uses of nanomaterials and especially it´s about nanotechnology and nanomaterials in the food industry. Applied part of the thesis sumarizes the results of the survey, that was performed by questionaires focused ond the knowledge and awareness of the general public about the problematics of nanotechnology and public point of view on nanotechnology in the food industry.en
dc.subject.translatednanotechnologyen
dc.subject.translatednanomaterialsen
dc.subject.translatednanoobjectsen
dc.subject.translatednanocapsulesen
dc.subject.translatedstructure and properties of nanomaterialsen
dc.subject.translatedfooden
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KAZ)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Hynkova_AVZ_BP_2015.pdfPlný text práce1,51 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
vedouci-Hynkova VP.pdfPosudek vedoucího práce413,18 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
oponent-Hynkova OP.pdfPosudek oponenta práce554,29 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
obhajoba-Hynkova.pdfPrůběh obhajoby práce335,67 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/20605

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.