Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorJirouš, Jaroslav
dc.contributor.authorBřečťanová, Martina
dc.contributor.refereeKlepáč, Josef
dc.date.accepted2012-06-13
dc.date.accessioned2013-06-19T06:46:38Z-
dc.date.available2011-01-31cs
dc.date.available2013-06-19T06:46:38Z-
dc.date.issued2012
dc.date.submitted2012-03-28
dc.identifier43407
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/2204
dc.description.abstractTato bakalářská práce porovnává vybrané alimentární nákazy v Královéhradeckém a Plzeňském kraji. V teoretické části jsem nejdříve charakterizovala alimentární nákazy. Poté jsem je rozdělila na nákazy bakteriálního a virového původu, virové hepatitidy přenosné fekálně orální cestou a na alimentární intoxikace z potravin. V praktické části je osm vybraných diagnóz s komentářem. Poté je praktická část zaměřena na výskyt virové hepatitidy typu A v Královéhradeckém kraji.cs
dc.format59 s. (69 284 znaků)cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectalimentární nákazacs
dc.subjectvýskytcs
dc.subjectprevencecs
dc.subjectvirová hepatitida typu Acs
dc.subjectvýzkumcs
dc.titleAlimentární nákazy vyskytující se v Královéhradeckém a Plzeňském krajics
dc.title.alternativeIncidence of Alimentary Infections in Regions of Hradec Králové and Plzeňen
dc.typebakalářská prácecs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta zdravotnických studiícs
dc.description.departmentKatedra záchranářství a technických oborůcs
dc.thesis.degree-programVeřejné zdravotnictvícs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedThis bachelor thesis compares the chosen alimentary infections in the regions of Hradec Králové and Plzeň. In the theoretical part I first characterised the alimentary infections. Then I sorted them into the infections of bacterial and viral origin, the viral hepatitis transmissible by the faecal-oral way and the alimentary intoxications from food. In the practical part there are the eight chosen diagnoses with the commentary. The practical part then focuses on the occurrence of the type A viral hepatitis in Hradec Králové region.en
dc.subject.translatedalimentary infectionen
dc.subject.translatedoccurrenceen
dc.subject.translatedpreventionen
dc.subject.translatedviral hepatitis type Aen
dc.subject.translatedresearchen
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KAZ)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
bakalarska prace.pdfPlný text práce7,64 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Brectanova - VP.jpgPosudek vedoucího práce493,6 kBJPEGNáhled
Zobrazit/otevřít
Brectanova - OP.jpgPosudek oponenta práce366,36 kBJPEGNáhled
Zobrazit/otevřít
Brectanova OBP.jpgPrůběh obhajoby práce331,48 kBJPEGNáhled
Zobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/2204

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.