Název: Ilustrace fotografií
Další názvy: Illustration using photography
Autoři: Cuřínová, Pavlína
Vedoucí práce/školitel: Aubrecht Vojtěch, MgA.
Oponent: Grygar Štěpán, Prof. Mgr.
Datum vydání: 2016
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/25607
Klíčová slova: fotografie;ilustrace;kniha;fulghum;opravdová láska;dokument;zátiší;portrét;textura;fotomontáž
Klíčová slova v dalším jazyce: photography;illustration;book;fulghum;true love;document;still life;portrait;texture;photomontage
Abstrakt: Název mé práce je Ilustrace fotografií. Mým úkolem bylo vybrat knihu, na jejímž základě jsem vytvářela tři fotografické varianty. Vybrala jsem si knihu Opravdová láska od Roberta Fulghuma. Vytvořila jsem tři série fotografií. Každá z nich rozvíjí téma knihy jiným způsobem. První série fotografií je dokumentární. Fotografovala jsem mladý zamilovaný pár. Mým záměrem bylo zachytit charakteristické momenty, které definují jejich vztah. Druhá série obsahuje fotografie zátiší. Tyto zátiší jsou tvořeny z různých věcí. Každá věc představuje jeden zážitek, který se vztahuje k lásce. Dohromady tyto věci tvoří zcela nový milostný příběh. Třetí série líčí emoce, které prožíváme v průběhu vztahu. Fotografovala jsem portréty, ve kterých ukazuji každou emoci gesty. Z těchto portrétů a textur jsem vytvořila šest fotomontáží.
Abstrakt v dalším jazyce: The name of my work is Illustration using photography. My task was to select a book and create three photo variations based on it. I chose the book True love by Robert Fulghum. I created three series of photos. Each of them develops a theme of the book in a different way. The first series of photographs is a documentary. I photographed a young couple in love. My intention was to capture distinctive moments which their relationship defines. The second series consists of photos of still life. These still lifes are made up from various things. Each item represents one enjoyment that relates to love. Together these things make up a completely new love story. The last series depicts the emotions that we experience during a relationship. I photographed portraits in which I show each emotion with gestures. From these portraits and textures I created six photomontages.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KVU)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BP_PavlinaCurinova_2016.pdfPlný text práce9,28 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Curinova_v.pdfPosudek vedoucího práce518,82 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Curinova_o.pdfPosudek oponenta práce377,92 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Curinova.pdfPrůběh obhajoby práce308,31 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/25607

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.