Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Vacek Jiří, Doc. Ing. Ph.D. | |
dc.contributor.author | Bernadová, Kristýna | |
dc.contributor.referee | Faifr Adam, Ing. | |
dc.date.accepted | 2018-6-5 | |
dc.date.accessioned | 2019-03-15T10:20:16Z | - |
dc.date.available | 2017-10-23 | |
dc.date.available | 2019-03-15T10:20:16Z | - |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.date.submitted | 2018-4-23 | |
dc.identifier | 75147 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/32584 | |
dc.description.abstract | Tématem bakalářské práce je "Projekt a jeho plán". Hlavním cílem této práce je vypracování plánu projektu, týkající se rozšíření sortimentu o točenou zmrzlinu, pro společnost Slavera s.r.o. Práce je rozdělena na teoretickou a na praktickou část. Teoretická část pojednává o základní terminologii projektového řízení, kde jsou vymezeny základní pojmy a dílčí plány projektu. Na základě teoretické části je vypracována praktická část. Ta využívá metody logické rámcové matice pro podrobné popsání projektu. Dále je vytvořena hierarchická struktura činností (WBS) a jednotlivé plány projektu. V časovém plánu byl zpracován Ganttův diagram, který byl vytvořen v programu Microsoft Project 2010. Na závěr je celý plán projektu zhodnocen a jsou zde uvedena doporučení pro organizaci. Termín zahájení je naplánován na 19. března 2019. | cs |
dc.format | 61 s. (73 958 znaků) | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | cs |
dc.relation.isreferencedby | https://portal.zcu.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=75147 | - |
dc.rights | Plný text práce je přístupný bez omezení. | cs |
dc.subject | projektový management | cs |
dc.subject | projekt | cs |
dc.subject | logický rámec | cs |
dc.subject | wbs | cs |
dc.subject | plán projektu | cs |
dc.subject | ganttův diagram | cs |
dc.title | Projekt a jeho plán | cs |
dc.title.alternative | Project and its plan | en |
dc.type | bakalářská práce | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta ekonomická | cs |
dc.thesis.degree-program | Systémové inženýrství a informatika | cs |
dc.description.result | Obhájeno | cs |
dc.rights.access | openAccess | en |
dc.description.abstract-translated | The theme of the bachelor thesis is "Project and its plan". The main aim of this work is the elaboration of a project plan concerning the extension of the ice cream assortment for Slavera Ltd. The thesis is divided into theoretical and practical part. The theoretical part presents with the basic terminology of project management, which defines the basic concepts and partial plans of the project. The practical part is based on the first, theoretical part. The practical part uses logical framework matrix methods for detailed project description. work breakdown structure (WBS) and individual project plans are also created. The Gantt's Chart was created in the time schedule and completed in Microsoft Project 2010 programme. The whole project plan is evaluated in conclusion, where are also presented suggestions and recommendations for the organization. The start date is scheduled for 19th March 2019. | en |
dc.subject.translated | project management | en |
dc.subject.translated | project | en |
dc.subject.translated | logic framework | en |
dc.subject.translated | wbs | en |
dc.subject.translated | project plan | en |
dc.subject.translated | gantt´s diagram | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KPM) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
BP_Kristyna_Bernadova_K16B0395P.pdf | Plný text práce | 1,24 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
BP-Bernadova-VP.pdf | Posudek vedoucího práce | 719,77 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
BP-Bernadova-OP.pdf | Posudek oponenta práce | 593,87 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Bernadova - prubeh obhajoby.pdf | Průběh obhajoby práce | 165,93 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/32584
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.