Název: Podnikatelský plán
Další názvy: Business Plan
Autoři: Bímová, Anna
Vedoucí práce/školitel: Taušl Procházková Petra, Doc. Ing. Ph.D.
Oponent: Skálová Petra, Ing. Mgr. Ph.D.
Datum vydání: 2019
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/38057
Klíčová slova: nápad;podnikatelský záměr;canvas;společnost;analýza konkurence;swot analýza;analýza rizik;finanční plán
Klíčová slova v dalším jazyce: idea;business plan;canvas;company;analysis of competition;swot analysis;analysis of risks;financial plan
Abstrakt: Cílem této bakalářské práce, je vypracování podnikatelského plánu společnosti Softmedia.cz se sídlem v Hradci Králové. Tato bakalářská práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část obsahuje charakteristiku a podstatu podnikatelského plánu včetně jeho náležitostí. Tyto teoretické poznatky jsou dále implementovány v praktické části bakalářské práce, kterou je podnikatelský plán výše uvedené společnosti. V teoretické části je nejprve představena historie společnosti Softmedia.cz, dále je zde zpracovaný model Canvas, komplexní podnikatelský plán s vypracovanou marketingovou strategií, analýzou trhu, analýzou konkurence, SWOT analýzou, analýzou rizik a zpracovaným finančním plánem. Na závěr bylo provedeno zhodnocení životaschopnosti podnikatelského plánu a navržena potřebná opatření k bezpečné implementaci služby na cílový trh.
Abstrakt v dalším jazyce: The goal of this bachelor thesis is to elaborate a business plan of company Softmedia.cz with headquarters in the city of Hradec Králové. The thesis is divided into two parts. The theoretical part consists of characteristics and purpose of business plan, including its requirements. These findings are implemented in the practical part of the bachelor thesis, which is the business plan of the previously mentioned company. Firstly, the theoretical part is focused on introduction of the company Softmedia.cz. Then there is an elaboration of Canvas model, complex business plan with thoroughly elaborated marketing strategy, market analysis, analysis of competition, SWOT analysis, analysis of risks and financial plan. The conclusion of the thesis is dedicated to evaluation of the business plan viability and design of necessary measures in order to perform a safe implementation of the service to target market.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KPM)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BP_BIMOVA_PODNIKATELSKYPLAN.pdfPlný text práce2,56 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
BP Bimova OP.pdfPosudek oponenta práce166,89 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
BP_Bimova_VP.pdfPosudek vedoucího práce236,93 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Bimova - prubeh obhajoby.pdfPrůběh obhajoby práce59,36 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/38057

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.