Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Nováková, Sylva | |
dc.contributor.author | Šlosarová, Jana | |
dc.contributor.referee | Vondráček, Antonín | |
dc.date.accepted | 2012-05-30 | |
dc.date.accessioned | 2013-06-19T06:37:41Z | |
dc.date.available | 2010-12-02 | cs |
dc.date.available | 2013-06-19T06:37:41Z | |
dc.date.issued | 2012 | |
dc.date.submitted | 2012-04-09 | |
dc.identifier | 42805 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/4044 | |
dc.description.abstract | Práce představuje základní fakta a zajímavosti o francouzské kuchyni. Dále ukazuje, jak lze toto téma didakticky zpracovat a jaké aktivity mohou být při jeho výuce použity. Součástí práce jsou také důvody, proč téma francouzské kuchyně ve škole vyučovat a několik příloh, které jsou tvořeny pracovními listy k jednotlivým aktivitám. | cs |
dc.format | 102 s. (140 000 znaků) | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | cs |
dc.relation.isreferencedby | https://portal.zcu.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=42805 | - |
dc.rights | Plný text práce je přístupný bez omezení. | cs |
dc.subject | francouzská kuchyně | cs |
dc.subject | kuchyně francouzských regionů | cs |
dc.subject | slavnostní francouzská kuchyně | cs |
dc.subject | speciality | cs |
dc.subject | stravovací návyky Francouzů | cs |
dc.subject | francouzská frazeologie týkající se stolování | cs |
dc.subject | důvody výuky tématu francouzské kuchyně | cs |
dc.subject | materiály k výuce tématu francouzské kuchyně | cs |
dc.subject | francouzská kuchyně v metodách | cs |
dc.subject | aktivity k výuce tématu francouzské kuchyně | cs |
dc.title | "Francouzská kuchyně" - didaktické zpracování tématu | cs |
dc.title.alternative | "French cuisine" - methodological elaboration of the topic | en |
dc.type | diplomová práce | cs |
dc.thesis.degree-name | Mgr. | cs |
dc.thesis.degree-level | Navazující | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta pedagogická | cs |
dc.description.department | Katedra ruského a francouzského jazyka | cs |
dc.thesis.degree-program | Učitelství pro základní školy | cs |
dc.description.result | Obhájeno | cs |
dc.rights.access | openAccess | en |
dc.description.abstract-translated | The thesis presents the essential facts and interesting things about French cuisine. Furthermore, it shows the methodological elaboration of the topic and activities which can be used to teach it. A part of the work consists of reasons of teaching the topic of French cuisine in school. There are also several appendices formed by worksheets of the particular activities. | en |
dc.subject.translated | french cuisine | en |
dc.subject.translated | french regions cuisine | en |
dc.subject.translated | festive french cuisine | en |
dc.subject.translated | specialities | en |
dc.subject.translated | eating habits of Frenchmen | en |
dc.subject.translated | french phraseology concerning dining | en |
dc.subject.translated | reasons of teaching topic of french cuisine | en |
dc.subject.translated | materials concerning teaching of topic of french cuisine | en |
dc.subject.translated | french cuisine in textbooks | en |
dc.subject.translated | activities concerning teaching of topic of french cuisine | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Diplomové práce / Theses (KRF) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Diplomova_prace_Jana_Slosarova.pdf | Plný text práce | 1,27 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Slosarova posudek ved..pdf | Posudek vedoucího práce | 81,88 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Slosarova posudek oponent.pdf | Posudek oponenta práce | 155,98 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Slosarova prubeh obhajob.pdf | Průběh obhajoby práce | 39,7 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/4044
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.