Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorHejdová Jana, Ing.
dc.contributor.authorLorencová, Zdeňka
dc.contributor.refereeLuhanová Lenka, MUDr.
dc.date.accepted2020-6-1
dc.date.accessioned2020-11-10T00:33:26Z-
dc.date.available2019-6-18
dc.date.available2020-11-10T00:33:26Z-
dc.date.issued2020
dc.date.submitted2020-4-29
dc.identifier84001
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/40922
dc.description.abstractBakalářská práce se zabývá problematikou protikuřácké legislativy. Teoretická část je rozdělena do tří oddílů a zabývá se popisem historických souvislostí užívání tabáku, jeho škodlivostí a legislativních nástrojů zdravotní politiky státu. Praktická část se věnuje zkoumání vlivu a účinnosti protikuřáckého zákona v prostředí provozoven stravovacích služeb. Výsledkem výzkumu jsou návrhy na úpravu současné legislativy.cs
dc.format62 s.cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.relation.isreferencedbyhttps://portal.zcu.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=84001-
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectkouřenícs
dc.subjectnikotincs
dc.subjecttabáková pandemiecs
dc.subjectveřejné zdravícs
dc.subjectlegislativacs
dc.subjectzdravotní politikacs
dc.titleOchrana zdraví před škodlivými účinky návykových látek - zkušenosti se zavedením tzv. protikuřáckého zákona v provozovnách stravovacích služeb.cs
dc.title.alternativeHealth protection from harmful effects of addictive substances - experiences with the introduction of the so-called anti-smoking law in catering services.en
dc.typebakalářská prácecs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta zdravotnických studiícs
dc.thesis.degree-programVeřejné zdravotnictvícs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedThe bachelor's thesis is aimed to the problematic the anti-smoking legislation. The theoretical part is divided into three sections and deals with the description of the historical context of tobacco usage, its harmfulness and legislative instruments of state health policy. The practical part is devoted to the study of the influence and effectiveness of the anti-smoking law in the environment of catering services. The result of the research are proposals to amend current legislation.en
dc.subject.translatedsmokingen
dc.subject.translatednicotineen
dc.subject.translatedtobacco pandemicen
dc.subject.translatedpublic healthen
dc.subject.translatedlegislationen
dc.subject.translatedhealth policyen
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KAZ)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Lorencova_Zdenka_AVZ_BP.pdfPlný text práce2,04 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Lorencova_VP.pdfPosudek vedoucího práce355,11 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Lorencova_OP.pdfPosudek oponenta práce338,77 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Lorencova.pdfPrůběh obhajoby práce353,88 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/40922

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.