Název: Projekt založení autoservisu
Další názvy: Project of car service establishment
Autoři: Bouček, Jan
Vedoucí práce/školitel: Taušl Procházková Petra, Doc. Ing. Ph.D.
Oponent: Skřivan Lukáš, Ing.
Datum vydání: 2021
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/43758
Klíčová slova: podnikatelský plán;analýza konkurence;swot analýza;pest analýza;marketing;finanční analýza;analýza rizik
Klíčová slova v dalším jazyce: business plan;competition analysis;swot analysis;pest analysis;marketing;financial plan;risk analysis
Abstrakt: Cílem této bakalářské práce je vytvoření podnikatelského plánu nového autoservisu v Plzni. První část se zaměřuje na objasnění základních ekonomických pojmů, které souvisejí s podnikáním, dále jsou vysvětleny právní formy podnikání a na konec je zde popsán podnikatelský plán. V druhé části je na základě části první sestaven samotný podnikatelský plán pro založení autoservisu Johny, který se bude nacházet ve městě Plzeň a bude poskytovat kvalitní služby za nízké ceny v přívětivém prostřední. Součástí podnikatelského plánu je představení společnosti, popis podnikatelské příležitosti, marketingový a obchodní plán a nabídka služeb. V té jsou služby, které bude autoservis poskytovat svým zákazníkům, čas, který tyto služby potřebují a hodinovou cenu práce. Dále je zde zpracována analýza konkurence, SWOT analýza, PEST analýza, finanční plán, jehož výsledkem jsou 3 varianty možné budoucnosti autoservisu a analýza rizik. Na závěr je tento podnikatelský plán kriticky zhodnocen.
Abstrakt v dalším jazyce: The aim of this bachelor's thesis is create a business plan for a new car service in Pilsen. The first part focuses on the clarification of basic economic concepts related to business, then explains the legal forms of business and finally describes the business plan. In the second part, based on the first part, the business plan for the establishment of the car service Johny itself is compiled, car service Johny will be located in the city of Pilsen and will provide quality services at low prices in a friendly environment. The business plan includes a presentation of the company, a description of the business opportunity, a marketing and business plan and a range of services. This includes the services that the car service will provide to its customers, the time they need and the hourly cost of work. Furthermore, there is an analysis of competition, SWOT analysis, PEST analysis, financial plan, the result are 3 variants of the possible future of the car service and risk analysis. Finally, this business plan is critically evaluated.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KPM)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Bakalarska prace - Jan Boucek - elektronicka.pdfPlný text práce1,35 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Boucek_Jan_o.pdfPosudek oponenta práce341,3 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
boucek_jan_v.pdfPosudek vedoucího práce125,87 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Boucek - prubeh obhajoby.pdfPrůběh obhajoby práce86,94 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/43758

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.