Název: Analýza dotačních příležitostí a žádostí o dotaci ve vybraných \nl{}programech na úrovni města a kraje
Další názvy: Analysis of subsidy opportunities and application for subsidies in selected programs at the city and regional level
Autoři: Baier, Jakub
Vedoucí práce/školitel: Januška Martin, Ing. Ph.D.
Oponent: Ircingová Jarmila, Ing. Ph.D.
Datum vydání: 2022
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/47909
Klíčová slova: dotace;analýza;žádost;dotační program;rozpočet;obec;plán projektu;kultura
Klíčová slova v dalším jazyce: subsidy;analysis;reguest;subsidy opportunity;budget;township;project plan;culture
Abstrakt: Projekt Roztanči skalku je hudební akce, která se koná v areálu Skalky u Tachova. Jedná se o koncert elektronické hudby stylů Techno a DNB. Účast v letošním ročníku přislíbili jak hudebníci z celé České republiky, tak i ze zahraničí. Tím bude zajištěna vysoká umělecká kvalita projektu. Pilotní ročník menšího rozsahu pod názvem "Badtekk vs Swamp vs Mts" proběhl již v roce 2017. Vzhledem k bezproblémovému průběhu akce, zájmu veřejnosti a se souhlasem dlouhodobého nájemce hangáru, správce letiště i příslušného Obecního úřadu, byly v letech 2018 - 2019 uspořádány další ročníky již ve větším rozsahu. Uspořádání dalšího ročníku v roce 2020 a následně v roce 2021 překazila až pandemie Covid 19. V roce 2022 by chtěl pořadatel úspěšnou hudební akci po vynucené přestávce opět zopakovat. Již realizované ročníky dokazují, že zajištěna trvalá udržitelnost projektu. Minulé ročníky akce proběhli bez větších problémů.
Abstrakt v dalším jazyce: The Roztanči skalku project is a music event that takes place in the Skalka area near Tachov. It is a concert of electronic music styles Techno and DNB. Musicians from all over the Czech Republic and abroad have promised to take part in this year's event. This will ensure the high artistic quality of the project. A smaller pilot year called "Badtekk vs Swamp vs Mts" took place in 2017. Due to the smooth running of the event, public interest and with the consent of the long-term hangar tenant, the airport manager and the relevant Municipal Office, other years were held in 2018 - 2019. already on a larger scale. The organization of the next year in 2020 and subsequently in 2021 was thwarted by the Covid 19 pandemic. In 2022, the organizer would like to repeat the successful music event again after a forced break. Already implemented years prove that the sustainability of the project is ensured. Past years of the event went without major problems.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KPM)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Baier_BP_Final.pdfPlný text práce4,18 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Baier_Jakub_vedouci.pdfPosudek vedoucího práce124,81 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
BP_Baier_Jakub_oponent.pdfPosudek oponenta práce219,5 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
ProtokolSPrubehemObhajobySTAG.pdfPrůběh obhajoby práce31,39 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/47909

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.