Název: Zvyšování informovanosti neformálních pečujících o osoby s chronickým onemocněním (MZ ČR 18/22/PPZ) – evaluace workshopu.
Další názvy: Increasing awareness of informal caregivers of people with chronic diseases (MZ ČR 18/22/PPZ) - workshop evaluation.
Autoři: Horová, Jana
Krocová, Jitka
Nováková, Jaroslava
Citace zdrojového dokumentu: SIMBARTL, Petr, RATISLAVOVÁ, Kateřina ed. 8. studentská vědecká konference Katedry ošetřovatelství a porodní asistence, 24. listopadu 2022, Plzeň. Plzeň: Západočeská univerzita v Plzni, 2022, s. 24-27.
Datum vydání: 2022
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: konferenční příspěvek
conferenceObject
URI: http://hdl.handle.net/11025/52960
ISBN: 978-80-261-1112-2
Klíčová slova: informovanost;neformální pečující;osoba blízká;chronické onemocnění;osoba s chronickým onemocněním;workshop;znalost
Klíčová slova v dalším jazyce: information;informal caregiver;loved one;chronic illness;workshop;person with chronic illness;knowledge
Abstrakt: Projekt č. 18/22/PPZ „Zvyšování informovanosti neformálních pečujících o osoby s chronickým onemocněním“, který byl realizován za finanční podpory Ministerstva zdravotnictví ČR, se věnoval zvýšení informovanosti neformálních pečujících o osoby s chronickým onemocněním, a to poskytnutím edukačních podkladů a relevantních informací, které byly zaměřeny nejen na sekundární a terciární prevenci, ale také na bezpečnou péči v domácím prostředí. Konferenční příspěvek seznamuje účastníky s obsahem kurzu a výsledky evaluačních výstupů a s edukačními materiály.
Abstrakt v dalším jazyce: Project No. 18/22/PPZ " Increasing the information of informal caregivers of people with chronic diseases", which was implemented with the financial support of the Ministry of Health of the Czech Republic, focused on increasing the awareness of informal caregivers of people with chronic diseases by providing educational materials and relevant information that focused not only on secondary and tertiary prevention, but also on safe care in the home environment. The conference paper introduces participants to the course content and evaluation outcomes and educational materials.
Práva: © Západočeská univerzita v Plzni
Vyskytuje se v kolekcích:Konferenční příspěvky / Conference papers (KOS)
8. studentská vědecká konference Katedry ošetřovatelství a porodní asistence
8. studentská vědecká konference Katedry ošetřovatelství a porodní asistence

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
fzs-sbornik2022-24-27.pdfPlný text201,4 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
fzs-sbornik2022-uvod+tiraz.pdfPlný text426,86 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/52960

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.