Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorKrotký, Jan
dc.contributor.authorPřibek, Václav
dc.date.accepted2012-08-30
dc.date.accessioned2013-06-19T06:36:15Z-
dc.date.available2011-06-10cs
dc.date.available2013-06-19T06:36:15Z-
dc.date.issued2012
dc.date.submitted2012-06-28
dc.identifier44663
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/5435
dc.description.abstractAnotace Tato bakalářská práce se zabývá nápojovou gastronomií a zpracováním její multimediální učebnice. Je to první multimediální učebnice, která se tímto tématem zabývá. Rád bych v této práci poukázal na historii gastronomie, vznik a vývoj multimediální techniky a také této učebnice samotné. Cílem práce je věnovat učitelům středních hotelových škol do rukou zpracované materiály, které budou studenty bavit. Tímto stylem, včetně všech fotografií a videa, je učebnice zpracována. Je určena všem lidem, kteří mají chuť se dále vzdělávat ? ať to jsou studenti nebo pracovníci v pohostinství.cs
dc.format5 s., 34 s.cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.relation.isreferencedbyhttps://portal.zcu.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=44663-
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectmultimediální učebnicecs
dc.subjectgastronomiecs
dc.subjectnápojecs
dc.titleMultimediální učebnice nápojové gastronomie pro hotelové školycs
dc.title.alternativeMultimedia textbook of beverage gastronomyen
dc.typebakalářská prácecs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta pedagogickács
dc.description.departmentKatedra matematiky, fyziky a technické výchovycs
dc.thesis.degree-programSpecializace v pedagogicecs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedAbstract These thesis is focused on the topic of gastronomy of drinks and adaptation in multimedia textbook. It is the first textbook, which is occupied of this topic. I would like to show you the history of gastronomy, origin and development of multimedia technology and the development of multimedia textbook. The aim of the textbook is to give to colleagues of high gastronomy school materials, which can students enjoy. This is the style of the textbook including photos and videos. It is determinated to all people, who would like to be more educated ? it is aimed for students, and waiters too.en
dc.subject.translatedmultimedia textbooken
dc.subject.translatedgastronomyen
dc.subject.translatededucationen
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMT)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Bc. Vaclav Pribek.pdfPlný text práce526,61 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
BP - posudek_vedouciho_Pribek.pdfPosudek vedoucího práce99,17 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Pribek - opon..pdfPosudek oponenta práce123,55 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Pribek - prot..pdfPrůběh obhajoby práce34,46 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/5435

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.