Název: Design, construction and food preparation for elementary school
Další názvy: Design, konstruování a příprava pokrmů pro zš
Autoři: Poledníková, Barbora
Citace zdrojového dokumentu: HONZÍKOVÁ, Jarmila a Jan KROTKÝ, eds. Olympiáda techniky Plzeň 2023: Sborník abstraktů z mezinárodní studentské odborné konference: 23. 5. 2023 Plzeň. 1. vyd. Plzeň: Západočeská univerzita v Plzni, 2023, s. 27.
Datum vydání: 2023
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: konferenční příspěvek
conferenceObject
URI: http://olympiadatechniky.cz/wp-content/uploads/2023/05/ot2023-abstracts.pdf
http://hdl.handle.net/11025/54690
ISBN: 978-80-261-1157-3
Klíčová slova: design;konstruování;příprava pokrmů;modelování;vzdělávání;základní škola
Klíčová slova v dalším jazyce: design;construction;meal preparation;sculpting;education;elementary school
Abstrakt v dalším jazyce: Bachelor thesis “Design, construction and meal preparation for Elementary school” presents how we can effectively combine different subjects, thus, how to use and apply knowledge from one subject to another. Concretely in Art education and Labour activities split into Technical crafting and Cooking. The sense for perceiving aesthetics, composition basics come from Art education; in the Technical crafting they learn how to work with different tools and construction basics; lastly, in Cooking are taught food preparation basics, different techniques and foodstuff.
Práva: © Západočeská univerzita v Plzni
Vyskytuje se v kolekcích:Olympiáda techniky Plzeň 2023
Olympiáda techniky Plzeň 2023

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
ot2023-abstracts-28.pdfPlný text174,41 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
ot2023-abstracts_uvod_tiraz.pdfPlný text468,09 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/54690

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.