Title: Design, construction and food preparation for elementary school
Other Titles: Design, konstruování a příprava pokrmů pro zš
Authors: Poledníková, Barbora
Citation: HONZÍKOVÁ, Jarmila a Jan KROTKÝ, eds. Olympiáda techniky Plzeň 2023: Sborník abstraktů z mezinárodní studentské odborné konference: 23. 5. 2023 Plzeň. 1. vyd. Plzeň: Západočeská univerzita v Plzni, 2023, s. 27.
Issue Date: 2023
Publisher: Západočeská univerzita v Plzni
Document type: konferenční příspěvek
conferenceObject
URI: http://olympiadatechniky.cz/wp-content/uploads/2023/05/ot2023-abstracts.pdf
http://hdl.handle.net/11025/54690
ISBN: 978-80-261-1157-3
Keywords: design;konstruování;příprava pokrmů;modelování;vzdělávání;základní škola
Keywords in different language: design;construction;meal preparation;sculpting;education;elementary school
Abstract in different language: Bachelor thesis “Design, construction and meal preparation for Elementary school” presents how we can effectively combine different subjects, thus, how to use and apply knowledge from one subject to another. Concretely in Art education and Labour activities split into Technical crafting and Cooking. The sense for perceiving aesthetics, composition basics come from Art education; in the Technical crafting they learn how to work with different tools and construction basics; lastly, in Cooking are taught food preparation basics, different techniques and foodstuff.
Rights: © Západočeská univerzita v Plzni
Appears in Collections:Olympiáda techniky Plzeň 2023
Olympiáda techniky Plzeň 2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ot2023-abstracts-28.pdfPlný text174,41 kBAdobe PDFView/Open
ot2023-abstracts_uvod_tiraz.pdfPlný text468,09 kBAdobe PDFView/Open


Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11025/54690

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.