Název: Arbitrážní příležitosti při sázení na sportovní výsledky
Další názvy: Arbitral opportunities at betting on sport results
Autoři: Rejthar, Dominik
Vedoucí práce/školitel: Vávra František, Doc. Ing. CSc.
Oponent: Marek Patrice, Ing. Ph.D.
Datum vydání: 2020
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/55376
Klíčová slova: arbitrážní příležitost;strategie sázení;strategie maximální garance;simulační studie;trajektorie zhodnocení vložených prostředků.
Klíčová slova v dalším jazyce: arbitral opportunity;betting strategy;maximum guarantee strategy;simulation study;trajectory of appreciation of invested funds.
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá výskytem arbitrážních příležitostí při sázení na sportovní výsledky u dat z fotbalu, basketbalu a tenisu a možnými strategiemi sázení na arbitrážní příležitosti s garancí návratnosti vložených prostředků. Zpracována jsou data z jednotlivých soutěží a následně je uskutečněna simulační studie deseti-letého sázení na výsledky (vítězství domácích, hostů, remíza) fotbalových zápasů v lize Premier League, kde je jako strategie sázení zvolena strategie maximální garance. Kromě výsledku simulační studie je zobrazena i trajektorie zhodnocení vložených prostředků.
Abstrakt v dalším jazyce: The bachelor's thesis deals with the occurrence of arbitral opportunities when betting on sports results in data from football, basketball and tennis and possible strategies of betting on arbitral opportunities with a guarantee of return on investment. Data from particular competitions are processed and then a simulation study of ten-year betting on the results (victories of home, away, draw) of football matches in the Premier League is carried out, where the maximum guarantee strategy is chosen as the betting strategy. In addition to the result of the simulation study, the trajectory of appreciation of the invested funds is also represented.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMA)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Dominik_Rejthar_bakalarska_prace_2020.pdfPlný text práce1,75 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
PO_Rejthar.pdfPosudek oponenta práce253,25 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
PV_Rejthar.pdfPosudek vedoucího práce379,08 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Prubeh_Rejthar.pdfPrůběh obhajoby práce198,19 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/55376

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.