Název: | Posouzení efektivnosti materiálového toku ve vybraném podniku |
Další názvy: | Assessment of material flow efficiency in a selected company |
Autoři: | Faustová, Kateřina |
Vedoucí práce/školitel: | Jelínková Eva, Ing. |
Oponent: | Pešík Jiří, Ing. et Ing. |
Datum vydání: | 2024 |
Nakladatel: | Západočeská univerzita v Plzni |
Typ dokumentu: | bakalářská práce |
URI: | http://hdl.handle.net/11025/56144 |
Klíčová slova: | časové snímkování;efektivnost;materiálový tok;logistika;spaghetti diagram |
Klíčová slova v dalším jazyce: | time capture;effectiveness;material flow;logistics;spaghetti diagram |
Abstrakt: | Tato bakalářská práce se zabývá dvěma částmi. První je část teoretická, ve které je popsána logistika, materiálový tok spolu s jeho analýzami a vstupní a výstupní logistika. Druhá část je praktická, je zaměřena na vybraný podnik Bageterii Boulevard, specificky na pobočku v Mostě. Je popsán vybraný produkt, který společnost rychlého občerstvení nabízí. Cílem této bakalářské práce bylo zhodnotit materiálový tok pomocí vybrané analýzy a zhodnotit, zda je efektivní. Za pomoci této analýzy byly identifikovány problémy, které se týkaly časového snímkování a layout. Na tyto problémy byly navrženy tři opatření pro společnost, aby došlo ke zefektivnění výrobního procesu zmiňovaného produktu. |
Abstrakt v dalším jazyce: | This bachelor thesis deals with parts, the first is the theoretical part, in which logistics, material flow together with its analyses and input and output logistics are described. The second part is practical, which is focused on the selected company Bageterie Boulevard, specifically the branch in Most. The selected product offered by the fast-food company is described. The aim of this bachelor thesis was to evaluate the material flow using the selected analysis and to assess whether i tis efficient. With the help of this analysis, the issues that were related to time capture and layout were identified. To these problems, three measures were suggested for the company to make the production process of the mentioned product more efficient. |
Práva: | Plný text práce je přístupný bez omezení |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KPM) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
BP_Faustova.pdf | Plný text práce | 2,41 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Faustova Katerina.pdf | Posudek oponenta práce | 165,07 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Faustova_Katerina_v.pdf | Posudek vedoucího práce | 343,51 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
ProtokolSPrubehemObhajobySTAG.pdf | Průběh obhajoby práce | 38,72 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/56144
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.