Název: Autorské právo v prostředí internetu - se zaměřením na způsob fungování autorského práva v rámci streamovacích služeb
Další názvy: Copyright law on the internet and regulation of copyright protection for online video streaming platforms
Autoři: Kratochvíl, Jiří
Vedoucí práce/školitel: Žikovská Petra, JUDr.
Oponent: Hák Jan, JUDr. Ph.D.
Datum vydání: 2024
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: diplomová práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/56441
Klíčová slova: autorské právo;autorské právo v prostředí internetu;streaming;čl. 17;digitální směrnice;technické vs technologické rozmnoženiny;videohra;bezpečný přístav;poskytovatelé služeb internetové společnosti;poskytovatelé služeb pro sdílení obsahu online.
Klíčová slova v dalším jazyce: copyright;copyright in the internet environment;streaming;article 17;digital directive;technical vs. technological reproductions;video game;safe harbour;isps;online content sharing service providers.
Abstrakt: Cílem práce je přiblížení autorského práva v prostředí internetu. Práce se specificky zaměřuje na autorskoprávní pohled dopadající na poskytovatele služby internetové společnosti (dále jen "PSIS"), přičemž se snaží objasnit jednotlivé odpovědnostní režimy PSIS. Práce se také pokouší odpovědět na výzkumnou otázku, která se zaměřuje na právní režim streamování videoher apod.
Abstrakt v dalším jazyce: The aim of this thesis is to present copyright law in the Internet environment. The work will specifically focuses on the copyright perspective as it applies to Internet Service Providers ("ISPs") and seeks to clarify the various liability regimes of ISPs. The thesis also attempts to answer the research question, which focuses on the legal regime for streaming video games etc.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení
Vyskytuje se v kolekcích:Diplomové práce / Theses (KPO)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Autorske pravo v prostredi internetu _ se zamerenim na zpusob fungovani autorskeho prava v ramci streamovacich sluzeb - Jiri Kratochvil.pdfPlný text práce792 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
posudek vedouciho Kratochvil.pdfPosudek vedoucího práce343,14 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
posudek oponenta Kratochvil.pdfPosudek oponenta práce548 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
obhajoba Kratochvil.pdfPrůběh obhajoby práce273,7 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/56441

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.