Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorLuhanová, Lenka
dc.contributor.authorNorková, Eliška
dc.contributor.refereeHejdová, Jana
dc.date.accepted2013-06-10
dc.date.accessioned2014-02-06T12:48:26Z-
dc.date.available2012-01-31cs
dc.date.available2014-02-06T12:48:26Z-
dc.date.issued2013
dc.date.submitted2013-03-28
dc.identifier49762
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/9123
dc.description.abstractPráce je zaměřena na změny ve stravování, ke kterým se uchylují studenti vysokých škol pod vlivem psychické zátěže. Přináší ucelené informace o problematice stresu a výživě. Upozorňuje zejména na chyby, kterých se studenti dopouštějí v období pro ně nejvíce stresujícím ? ve zkouškovém období. Odpovídá na otázku, jak se tyto chyby mohou podepsat na jejich zdraví. Součástí je také popis významu správných stravovacích návyků a životního stylu v životě vysokoškoláka a nechybí ani doporučení, jak je možné stresu čelit pomocí racionální stravy a přírodních zdrojů.cs
dc.format73 s.cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectprevencecs
dc.subjectstravovací návykycs
dc.subjectstrescs
dc.subjectvysokoškolské studiumcs
dc.subjectvýživacs
dc.subjectzdravícs
dc.titleVliv stresových situací na výživové zvyklosti studentů vysokých škol.cs
dc.title.alternativeThe effects of stressful situations on the nourishment habits of university students.en
dc.typebakalářská prácecs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta zdravotnických studiícs
dc.description.departmentKatedra záchranářství a technických oborůcs
dc.thesis.degree-programVeřejné zdravotnictvícs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedThe thesis focuses on dietary changes which university students make under the influence of psychological stress. It provides comprehensive information on the issues of stress and nutrition. It draws attention to the mistakes made during the most stressful period ? during the exam period. It answers the question of how these mistakes impact on students? health. The thesis explains the importance of good eating habits and lifestyle and it contains also recommendations of how to deal with stress through rational diet and natural resources.en
dc.subject.translatedpreventionen
dc.subject.translatedeating habitsen
dc.subject.translatedstressen
dc.subject.translateduniversity studiesen
dc.subject.translatednourishmenten
dc.subject.translatedhealthen
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KAZ)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BC_norkova_final_cd.pdfPlný text práce2,08 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Norkova VP.jpgPosudek vedoucího práce489,41 kBJPEGNáhled
Zobrazit/otevřít
Norkova OP.zipPosudek oponenta práce481,41 kBZIPZobrazit/otevřít
Obhajoba BP Norkova.jpgPrůběh obhajoby práce325,05 kBJPEGNáhled
Zobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/9123

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.