Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorPreis, Jiří
dc.contributor.authorLencová, Jaroslava
dc.contributor.refereeJežek, Jiří
dc.date.accepted2014-06-13
dc.date.accessioned2015-03-25T09:27:18Z-
dc.date.available2013-10-21cs
dc.date.available2015-03-25T09:27:18Z-
dc.date.issued2014
dc.date.submitted2014-04-22
dc.identifier56843
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/12569
dc.description.abstractCílem této práce je zjistit zastoupení a oblíbenost podniků cizokrajné gastronomie na území města Plzně. Nejprve se pro cizokrajný podnik stanovila definice a kritéria pro zařazení do databáze: používání originálních surovin, původ majitele či kuchaře, zkušenosti ze zahraničních stáží atd. Poté pomocí analýzy internetových zdrojů, terénního výzkumu a následně utříděním dat, byla databáze vytvořena. Závěrem byly výsledky vizualizovány v programu ArcGIS 10.2. Pro zjištění oblíbenosti byl sestaven interaktivní dotazník a distribuován zejména prostřednictvím emailu nebo tištěnou verzí. Výsledky šetření jsou převážně znázorněny koláčovými grafy.cs
dc.format60 s.cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectcizokrajná gastronomiecs
dc.subjectprostorová analýzacs
dc.titleZastoupení a oblíbenost podniků cizokrajných gastronomií na území města Plzněcs
dc.title.alternativeRepresentation and popularity of foreign cuisine restaurants on the territory of the Plzeň city.en
dc.typebakalářská prácecs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta ekonomickács
dc.description.departmentKatedra geografiecs
dc.thesis.degree-programGeografiecs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedThe aim of this work is find a representation and popularity of foreign cuisine restaurants on the territory of the Plzeň city. First, was determined definition and criteria for inclusion in the database: using the original ingredients, origin inhabitant or chef, experiences from intership abroad, etc. After that, through the analysis of web resources, fieldwork and subsequently organize data, database was created. Finally, the results were visualized in the ArcGIS 10.2. To determine popularity of interactive questionnaire was compiled and distributed by email or printed version. The results of the survey are mainly shown in pie charts.en
dc.subject.translatedforeign cuisineen
dc.subject.translatedspatial distributionen
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KGE)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BP_Lencova_15_4_2014.pdfPlný text práce7,79 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Lencova - v.zipPosudek vedoucího práce499,37 kBZIPZobrazit/otevřít
Lencova - o.pdfPosudek oponenta práce290,94 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Lencova.jpgPrůběh obhajoby práce202,18 kBJPEGNáhled
Zobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/12569

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.