Název: Vzdělávací procesy v podniku
Další názvy: Educational processes in a company
Autoři: Jiráková, Barbora
Vedoucí práce/školitel: Jermář, Milan
Oponent: Egerová, Dana
Datum vydání: 2015
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/18553
Klíčová slova: vzdělávání zaměstnanců;rozvoj zaměstnanců;podnikové vzdělávání;analýza vzdělávacích programů
Klíčová slova v dalším jazyce: education of employees;development of employees;company education;educational methods analysis
Abstrakt: Předložená práce je zaměřena na analýzu vzdělávacích procesů v podniku. Cílem této práce je analyzovat vzdělávací systém a navrhnout opatření ke zkvalitnění tohoto systému. Práce je rozdělena na dvě dílčí části, teoretickou a praktickou část. Na základě studia odborné literatury jsou v teoretické části vymezeny základní charakteristiky podnikového vzdělávání, tedy cíl vzdělávání, metody vzdělávání a způsob hodnocení. V druhé části jsou využity poznatky z teoretické části, které jsou následně aplikovány na daný podnik. Praktická část popisuje vzdělávací procesy ve společnosti Eurest, spol. s r.o. Analýza vzdělávacích procesů ve společnosti Eurest, spol. s r.o. je prováděna na základě dotazníkového šetření a poskytnutých rozhovorů.
Abstrakt v dalším jazyce: The submitted thesis is focused on the analysis of the educational processes in a company. The main purpose of this thesis is to analyze the educational system and to suggest measures to improve this system. The thesis is divided into two general parts, theoretical and practical part. There are basic characteristics of the company education defined in the theoretical part, which are based on the professional literature - goal of the education, methods of the education and the evaluation method. In the second part of the thesis there are used information from the theoretical part, which are then applied on the company. The practical part of the thesis describes educational processes in the company Eurest, spol. s r.o. The Analysis of the educational processes in the company Eurest, spol. s r.o. is based on questionnaires and given interviews.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KPM)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Bakalarska prace_Jirakova.pdfPlný text práce1,16 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
vedouci-BP_jirakova_VP.pdfPosudek vedoucího práce588,41 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
oponent-BP_jirakova_OP.pdfPosudek oponenta práce635,51 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
obhajoba-jirakova_BP.PDFPrůběh obhajoby práce895,84 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/18553

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.