Title: Vizuální styl kavárny/cukrárny
Other Titles: Visual style of cafe/patisserie
Authors: Illek, Michal
Advisor: Jiřičková, Ditta
Referee: Král, Ivan
Issue Date: 2015
Publisher: Západočeská univerzita v Plzni
Document type: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/20852
Keywords: značky;palačinky;obchodní tiskoviny;vizuální styl;trička;katalog;vizitky;produktové fotografie
Keywords in different language: brand;pancakes;business stationery;visual style;t-shirts;catalog;business cards;product photography
Abstract: Rozhodl jsem se vytvořit firmu, která by se inspirovala společnostmi s rychlým občerstvením. Je to něco, co lidé milují. To bylo důvodem pro volbu individuálního tématu této práce. Zaměřil jsem se na malé věci, které zvyšují celkový pocit z jídla a tím podporují jeho prodej. Vytvořil jsem značku firmy, která produkuje palačinky. Udělal jsem výzkum vizuálního stylu řetězců s rychlým občerstvením, úspěšných kaváren, pekáren a cukráren. Tato práce zahrnuje standardní potřeby vizuálního stylu.
Abstract in different language: I decided to create a company that would be inspired by the fast food companies. It's something that people love. That was the reason for choosing the individual topic of this work. I focused on the little things that enhance the overall feeling of food and thus support its sales. I created luxurious brand, which produces pancakes. I did a research of visual style fast food chains and successful cafes, bakeries and confectioneries. This work includes standard features for visual style.
Rights: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Appears in Collections:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KVU)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
bakalarka Michal Illek FINAL.pdfPlný text práce2,24 MBAdobe PDFView/Open
vedouci-ILLEK ZARI.pdfPosudek vedoucího práce157,13 kBAdobe PDFView/Open
oponent-ILLEK ZARI.pdfPosudek oponenta práce152,51 kBAdobe PDFView/Open
obhajoba-ILLEK ZARI.pdfPrůběh obhajoby práce72,74 kBAdobe PDFView/Open


Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11025/20852

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.