Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorLuhanová Lenka, MUDr.
dc.contributor.authorSow, Ramatoulaye
dc.contributor.refereeHejdová Jana, Ing.
dc.date.accepted2017-6-15
dc.date.accessioned2018-01-15T15:02:51Z-
dc.date.available2016-1-31
dc.date.available2018-01-15T15:02:51Z-
dc.date.issued2017
dc.date.submitted2017-3-30
dc.identifier69067
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/27305
dc.description.abstractBakalářská práce se zabývá tématem alternativních směrů ve výživě a jejich riziky. Práce je rozdělená do teoretické a praktické části. Teoritická část je zaměřena na výživu člověka a důležité složky potravy. Dále na jednotlivé výživové směry, jejich principy a možná rizika. Praktická část je věnována zjištění výskytu a znalostí studentů Fakuty ekonomické a Fakulty zdravotnických studií Západočeské univerzity v Plzni o alternativních výživových směrech.cs
dc.format80 s.cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.relation.isreferencedbyhttps://portal.zcu.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=69067-
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectalternativná výživové směrycs
dc.subjectalternativní stravovánícs
dc.subjectrizikocs
dc.titleAlternativní směry ve výživě a jejich rizikacs
dc.title.alternativeAlternative ways in nutrition and their risksen
dc.typebakalářská prácecs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta zdravotnických studiícs
dc.thesis.degree-programVeřejné zdravotnictvícs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedThe bachelor thesis discusses the topic of alternatives ways in nutriton and their risks. The work is divided into a theoretical and practical part. The theoretical part subdivided into two parts. The first part is focused on the human nutrition and the importants food components. The second part describes the differents types of alternatives ways nutrition, their principles and possible risks. The practical part is dedicated to determinate the incidence and knowledge of the students of University of West Bohemia in Pilsen on alternative nutrition.en
dc.subject.translatedalternative nutritonen
dc.subject.translatedrisken
dc.subject.translatedalternative ways in nutrionen
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KAZ)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BP- Rama. AVS..pdfPlný text práce3,14 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Sow VP.pdfPosudek vedoucího práce885,52 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Sow OP.pdfPosudek oponenta práce880,37 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Sow.pdfPrůběh obhajoby práce400,57 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/27305

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.