Title: Alternativní směry ve výživě a jejich rizika
Other Titles: Alternative ways in nutrition and their risks
Authors: Sow, Ramatoulaye
Advisor: Luhanová Lenka, MUDr.
Referee: Hejdová Jana, Ing.
Issue Date: 2017
Publisher: Západočeská univerzita v Plzni
Document type: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/27305
Keywords: alternativná výživové směry;alternativní stravování;riziko
Keywords in different language: alternative nutriton;risk;alternative ways in nutrion
Abstract: Bakalářská práce se zabývá tématem alternativních směrů ve výživě a jejich riziky. Práce je rozdělená do teoretické a praktické části. Teoritická část je zaměřena na výživu člověka a důležité složky potravy. Dále na jednotlivé výživové směry, jejich principy a možná rizika. Praktická část je věnována zjištění výskytu a znalostí studentů Fakuty ekonomické a Fakulty zdravotnických studií Západočeské univerzity v Plzni o alternativních výživových směrech.
Abstract in different language: The bachelor thesis discusses the topic of alternatives ways in nutriton and their risks. The work is divided into a theoretical and practical part. The theoretical part subdivided into two parts. The first part is focused on the human nutrition and the importants food components. The second part describes the differents types of alternatives ways nutrition, their principles and possible risks. The practical part is dedicated to determinate the incidence and knowledge of the students of University of West Bohemia in Pilsen on alternative nutrition.
Rights: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Appears in Collections:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KAZ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BP- Rama. AVS..pdfPlný text práce3,14 MBAdobe PDFView/Open
Sow VP.pdfPosudek vedoucího práce885,52 kBAdobe PDFView/Open
Sow OP.pdfPosudek oponenta práce880,37 kBAdobe PDFView/Open
Sow.pdfPrůběh obhajoby práce400,57 kBAdobe PDFView/Open


Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11025/27305

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.