Název: | Geografie piva - zhodnocení prostorového rozložení restauračních zařízení dle nabídky točeného piva v SO ORP Tachov |
Další názvy: | Geography of beer- Restaurant regionalization according to offer draft beer. |
Autoři: | Hendrichová, Sabina |
Vedoucí práce/školitel: | Dokoupil Jaroslav, Doc. PaedDr. Ph.D. |
Oponent: | Lepič Martin, Mgr. |
Datum vydání: | 2017 |
Nakladatel: | Západočeská univerzita v Plzni |
Typ dokumentu: | bakalářská práce |
URI: | http://hdl.handle.net/11025/27728 |
Klíčová slova: | služby;maloobchod;so orp tachov;pivo;pivovarnictví;restaurační zařízení;prostorová analýza |
Klíčová slova v dalším jazyce: | services;retail;tachov administrative district of municipality with extended competence;beer;brewing;restaurants;spatial analysis |
Abstrakt: | Bakalářská práce se zabývá zhodnocením prostorového rozložení restauračních zařízení dle nabídky točeného piva v SO ORP Tachov. První část práce je věnována teoretickému základu týkající se problematiky maloobchodu a služeb. Další část práce je tvořena samotnou prostorovou analýzou restauračních zařízení na území SO ORP Tachov. Dále je sledována prostorová diferenciace cen na různých místech regionu a cenové rozdíly mezi jednotlivými typy restauračních zařízení. V těchto zařízeních byly sledovány druhy nabízeného točeného piva, množství jeho výtoče a došlo k porovnání rozdílů vytočeného množství piva mezi jednotlivými restauračními zařízeními v závislosti na jejich poloze. |
Abstrakt v dalším jazyce: | The first part of the bachelor thesis is dedicated to the theoretical basis of retail and services. The next part includes the analysis of the space distribution of the restaurant facilities in the Tachov administrative district of municipality with extended competence. Spatial differentiation of the prices in the different parts of the region and the price differences between the individual restaurant facilities, are examined in the next part of the thesis. The types of draft beer in the connection with the position of the restaurant facilities and the differences of the amount of the consumed draft beer between individual restaurant facilities. |
Práva: | Plný text práce je přístupný bez omezení. |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KGE) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
BP Pivo nejnovejsi complet.pdf | Plný text práce | 0 B | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Hendrichova.PDF | Posudek oponenta práce | 1,21 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Hendrichova_0.PDF | Posudek vedoucího práce | 572,44 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Hendrichova_1.PDF | Průběh obhajoby práce | 188,64 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/27728
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.