Název: Rozvoj zaměstnanců a manažerů jako personální činnost a konkurenční výhoda
Další názvy: Development of employees and managers as a personal activity and competitive advantage
Autoři: Kreysa, Martin
Vedoucí práce/školitel: Jermář Milan, PhDr. Ph.D.
Oponent: Pavlák Miroslav, Ing. Ph.D.
Datum vydání: 2017
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: diplomová práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/28958
Klíčová slova: lidské zdroje;vzdělávání;rozvoj;motivace;metody vzdělávání;hodnocení vzdělávání a rozvoje
Klíčová slova v dalším jazyce: human resources;education;development;motivation;methods of education;evaluation of education and development
Abstrakt: Předložená diplomová práce na téma "Rozvoj zaměstnanců a manažerů jako personální činnost a konkurenční výhoda" se zaměřuje na využití rozvoje zaměstnanců a manažerů pro získání konkurenční výhody ve společnosti Faurecia Plzeň, s.r.o. Cílem práce byla analýza současného stavu vzdělávání a rozvoje, dále stanovení diagnózy vzdělávacích a rozvojových potřeb a následně navržení programu vzdělávání a rozvoje včetně určení jeho přínosů a rizik. Práce je rozdělená do dvou částí, z nichž první obsahuje teoretické podklady pro empirickou část práce. Druhá část se zabývá charakteristikou společnosti Faurecia Plzeň, s.r.o. a především analýzou stavu vzdělávání a rozvoje ve společnosti. Dále je uvedená diagnóza vzdělávacích a rozvojových potřeb. Jako poklady pro danou diagnózu slouží výsledky empirického šetření a osobní zkušenosti autora. V závěru práce je uveden návrh programu vzdělávání a rozvoje včetně jeho možných přínosů a rizik.
Abstrakt v dalším jazyce: This diploma thesis "Development of employees and managers as a personal activity and competitive advantage" focuses on using the development of employees and managers to gain a competitive advantage in Faurecia Plzeň, s.r.o. The aim of the study was to analyse the current state of education and development, next step was the diagnosis of training and development needs, and then design a program of education and development, including the determination of benefits and risks of this program. The thesis is divided into two part; the first part contains the theoretical basis for the empirical part. The second part deals with the characteristics Faurecia Plzeň, s.r.o. and on the analysis of the state of education and development. Follows the diagnosis of training and development requirements. For the diagnosis are important results of empirical research and personal experiences of the author. In conclusion is presented a draft program of education and development, including potential benefits and risks.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Diplomové práce / Theses (KMO)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
DP-verze na portal.pdfPlný text práce1,18 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Kreysa_v.pdfPosudek vedoucího práce644,63 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Kreysa_o.pdfPosudek oponenta práce685,53 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Kreysa_p.pdfPrůběh obhajoby práce187,06 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/28958

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.