Název: Projekt a jeho plán
Další názvy: Project and its plan
Autoři: Herbstová, Martina
Vedoucí práce/školitel: Vacek Jiří, Doc. Ing. Ph.D.
Oponent: Faifr Adam, Ing.
Datum vydání: 2019
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/38823
Klíčová slova: projekt;plánování projektu;softwarová aplikace;projektové řízení;logický rámec;swot analýza
Klíčová slova v dalším jazyce: project;project planning;software application;project management;logframe matrix;swot analysis
Abstrakt: Cílem bakalářské práce není pouhý popis teorie v rámci projektového řízení, ale hlavně ukázka řízení projektu v praxi. Bakalářská práce je zaměřená na plánování projektu. V teoretické části jsou popsané jednotlivé nástroje projektového řízení. V praktické části práce se využívají znalosti z teoretické části práce. Ve druhé části práce je provedena podrobná analýza současného a budoucího stavu v organizaci, kde se bude projekt uskutečňovat. Nachází se zde identifikované nedostatky a následný návrh zlepšení po zavedení softwarových aplikací do skladu. Na základě předložených informací od společnosti Assa Abloy ES Production, s.r.o. byla vytvořena SWOT analýza. Největším přínosem práce je sestavení logického rámce a jednotlivých plánů projektu - plán rozsahu, časový plán, organizační struktura projektu, plán komunikace, plán nákladů a plán řízení rizik. Práce může sloužit jako předloha pro vypracování podobného projektu.
Abstrakt v dalším jazyce: Purpose of this bachelor thesis is not only to describe the theory of project management, but also apply the theory to project management in practice. Bachelor thesis is focused on project planning. In theoretical part are described individual tools of project management. Practical part uses knowledge from theoretical part. Second part of this bachelor thesis is focused on detailed analysis of current and future status in the company related to this project. The main focus is to find and describe weaknesses in internal logistics and improve them by applying software applications into the warehouse. Project SWOT was performed based on the information from Assa Abloy company. The biggest benefit of this thesis is formulation of Logframe Matrix and individual project plans, such as: scope plan, time plan, resources plan, communication plan, cost plan and risk plan. This bachelor thesis can be used also as a guide for similar projects.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KPM)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BP_Martina_Herbstova_K16B0402P.pdfPlný text práce1,73 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
BP_Herbstova_VP.pdfPosudek vedoucího práce348,97 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
BP_Herbstova_OP.pdfPosudek oponenta práce132,44 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Herbstova - prubeh obhajoby.pdfPrůběh obhajoby práce49,18 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/38823

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.