Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorLuhanová Lenka, MUDr.
dc.contributor.authorDavydova, Maria
dc.contributor.refereeMartinek Lukáš, Mgr. Ph.D.
dc.date.accepted2019-6-20
dc.date.accessioned2020-08-24T11:40:35Z-
dc.date.available2018-1-31
dc.date.available2020-08-24T11:40:35Z-
dc.date.issued2019
dc.date.submitted2019-3-29
dc.identifier76718
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/38899
dc.description.abstractPrezentovaná práce se zabývá redukčními dietami a jejich riziky. První část popisuje teoreticky základy hodnocení nutričního stavu, dále také vybrané redukční diety a s nimi související rizika. Praktická část byla zhotovena za pomoci dotazníkového šetření. Zabývá se základní charakteristikou respondentů, informovaností o redukčních dietách a jejich rizicích, stávajícími zkušenostmi respondentů s redukcí váhy a spojenými s tím potížemi a důvody držení redukční diety. Výstupem práce bude informační leták pro širokou veřejnost objasňující jednoduché základy tvorby jídelníčku dle individuálních potřeb organismu, který bude prezentován u obhajoby práce.cs
dc.format56 s.cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectredukční dietycs
dc.subjectporuchy příjmu potravycs
dc.subjectvýživacs
dc.subjectnutriční stavcs
dc.subjecthubnutícs
dc.titleRizika redukčních dietcs
dc.title.alternativeRisks of weight loss dietsen
dc.typebakalářská prácecs
dc.thesis.degree-nameBc.cs
dc.thesis.degree-levelBakalářskýcs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta zdravotnických studiícs
dc.thesis.degree-programVeřejné zdravotnictvícs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedThe bachelor thesis deals with reduction diets and their risks. The first part describes theoretically the basics of nutritional status assessment, as well as selected reduction diets and related risks. The practical part was made using a questionnaire survey. It deals with the basic characteristics of respondents, awareness of reduction diets and their risks, current experience of respondents with weight reduction and associated with the difficulties and reasons for choosing reduction diet. The output of the work will be an information leaflet for the general public explaining the simple principles of creating a diet according to the individual needs of the organism, which will be presented in the thesis defense.en
dc.subject.translatedreduction dietsen
dc.subject.translatedeating disordersen
dc.subject.translatednutritionen
dc.subject.translatednutritional statusen
dc.subject.translatedweight lossen
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KAZ)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Rizika redukcnich diet.pdfPlný text práce2,25 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Davydova_VP.pdfPosudek vedoucího práce1,27 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Davydova_OP.pdfPosudek oponenta práce1,28 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Davydova.pdfPrůběh obhajoby práce358,18 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/38899

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.