Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Luhanová Lenka, MUDr. | |
dc.contributor.author | Rohlenová, Karolína | |
dc.contributor.referee | Hejdová Jana, Ing. | |
dc.date.accepted | 2020-6-2 | |
dc.date.accessioned | 2020-11-10T00:33:28Z | - |
dc.date.available | 2019-6-18 | |
dc.date.available | 2020-11-10T00:33:28Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.date.submitted | 2020-4-30 | |
dc.identifier | 84023 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/40936 | |
dc.description.abstract | Tato bakalářská práce se zabývá výskytem toxických látek v potravinách. Skládá se z teoretické a výzkumné části. Ve své práci představuji toxické látky přírodního původu a látky cizorodé. Zaměřuji se na jejich výskyt, vznik, působení a rizika způsobená těmito látkami. | cs |
dc.format | 85 s. | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | cs |
dc.relation.isreferencedby | https://portal.zcu.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=84023 | - |
dc.rights | Plný text práce je přístupný bez omezení. | cs |
dc.subject | toxická látka | cs |
dc.subject | potravina | cs |
dc.subject | riziko | cs |
dc.title | Toxické látky v potravinách | cs |
dc.title.alternative | Toxic substances in food | en |
dc.type | bakalářská práce | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta zdravotnických studií | cs |
dc.thesis.degree-program | Veřejné zdravotnictví | cs |
dc.description.result | Obhájeno | cs |
dc.rights.access | openAccess | en |
dc.description.abstract-translated | This bachelor thesis deals with the occurrence of toxid substances in food. Thesis consists of teorerical and researcg part. In my work i present toxic substances of natural origin and foreign substances. I focus on their occurrence, origin, effects and risks caused by these sunstances. | en |
dc.subject.translated | toxic substance | en |
dc.subject.translated | food | en |
dc.subject.translated | risks | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KAZ) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
BP - Karolina Rohlenova, 2020, final.pdf | Plný text práce | 1,14 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Rohlenova_VP.pdf | Posudek vedoucího práce | 318,18 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Rohlenova_OP.pdf | Posudek oponenta práce | 340,64 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Rohlenova.pdf | Průběh obhajoby práce | 345,08 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/40936
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.
hledání
navigace
- DSpace at University of West Bohemia
- Vysokoškolské kvalifikační práce / Theses
- Fakulta zdravotnických studií / Faculty of Health Care Studies
- Katedra záchranářství, diagnostických oborů a veřejného zdravotnictví / Department of Rescue Services, Diagnostic Fields and Public Health
- Bakalářské práce / Bachelor´s works (KAZ)