Title: Toxické látky v potravinách
Other Titles: Toxic substances in food
Authors: Rohlenová, Karolína
Advisor: Luhanová Lenka, MUDr.
Referee: Hejdová Jana, Ing.
Issue Date: 2020
Publisher: Západočeská univerzita v Plzni
Document type: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/40936
Keywords: toxická látka;potravina;riziko
Keywords in different language: toxic substance;food;risks
Abstract: Tato bakalářská práce se zabývá výskytem toxických látek v potravinách. Skládá se z teoretické a výzkumné části. Ve své práci představuji toxické látky přírodního původu a látky cizorodé. Zaměřuji se na jejich výskyt, vznik, působení a rizika způsobená těmito látkami.
Abstract in different language: This bachelor thesis deals with the occurrence of toxid substances in food. Thesis consists of teorerical and researcg part. In my work i present toxic substances of natural origin and foreign substances. I focus on their occurrence, origin, effects and risks caused by these sunstances.
Rights: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Appears in Collections:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KAZ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
BP - Karolina Rohlenova, 2020, final.pdfPlný text práce1,14 MBAdobe PDFView/Open
Rohlenova_VP.pdfPosudek vedoucího práce318,18 kBAdobe PDFView/Open
Rohlenova_OP.pdfPosudek oponenta práce340,64 kBAdobe PDFView/Open
Rohlenova.pdfPrůběh obhajoby práce345,08 kBAdobe PDFView/Open


Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11025/40936

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.