Název: Odpady z konzumace kávy a čaje jako zdroj porézního uhlíku.
Autoři: Forejtová, Jana
Vedoucí práce/školitel: Duchek Petr, Doc. Ing. CSc.
Oponent: Kovářík Tomáš, Ing. Ph.D.
Datum vydání: 2020
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: diplomová práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/41640
Klíčová slova: porézní uhlík;aktivace;kávová sedlina;zhodnocování odpadů
Klíčová slova v dalším jazyce: porous carbon;activation;coffee grounds;waste recovery
Abstrakt: Diplomová práce obsahuje popis přípravy porézního uhlíku z kávové sedliny, charakterizaci výsledného produktu pomocí analytických metod a zhodnocení vlivu chemicko-fyzikální aktivace na parametry porézního produktu.
Abstrakt v dalším jazyce: The diploma thesis contains a description of the preparation of porous carbon from coffee grounds, characterization of the final product using analytical methods and evaluation of the influence of chemical-physical activation on the parameters of the porous product.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Diplomové práce / Theses (KMM)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
DP Forejtova.pdfPlný text práce6,89 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Hodnoceni oponenta DP_Forejtova_Kovarik.pdfPosudek oponenta práce2,54 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
7D 2018_7_Hodnoceni DP_Forejtova.pdfPosudek vedoucího práce1,3 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
ZAPIS - Jana FOREJTOVA.pdfPrůběh obhajoby práce3,41 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/41640

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.