Název: | Odpady z konzumace kávy a čaje jako zdroj porézního uhlíku. |
Autoři: | Forejtová, Jana |
Vedoucí práce/školitel: | Duchek Petr, Doc. Ing. CSc. |
Oponent: | Kovářík Tomáš, Ing. Ph.D. |
Datum vydání: | 2020 |
Nakladatel: | Západočeská univerzita v Plzni |
Typ dokumentu: | diplomová práce |
URI: | http://hdl.handle.net/11025/41640 |
Klíčová slova: | porézní uhlík;aktivace;kávová sedlina;zhodnocování odpadů |
Klíčová slova v dalším jazyce: | porous carbon;activation;coffee grounds;waste recovery |
Abstrakt: | Diplomová práce obsahuje popis přípravy porézního uhlíku z kávové sedliny, charakterizaci výsledného produktu pomocí analytických metod a zhodnocení vlivu chemicko-fyzikální aktivace na parametry porézního produktu. |
Abstrakt v dalším jazyce: | The diploma thesis contains a description of the preparation of porous carbon from coffee grounds, characterization of the final product using analytical methods and evaluation of the influence of chemical-physical activation on the parameters of the porous product. |
Práva: | Plný text práce je přístupný bez omezení. |
Vyskytuje se v kolekcích: | Diplomové práce / Theses (KMM) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
DP Forejtova.pdf | Plný text práce | 6,89 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Hodnoceni oponenta DP_Forejtova_Kovarik.pdf | Posudek oponenta práce | 2,54 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
7D 2018_7_Hodnoceni DP_Forejtova.pdf | Posudek vedoucího práce | 1,3 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
ZAPIS - Jana FOREJTOVA.pdf | Průběh obhajoby práce | 3,41 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/41640
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.