Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Pavlák Miroslav, Ing. Ph.D. | |
dc.contributor.author | Pekárková, Lenka | |
dc.contributor.referee | Skřivan Lukáš, Ing. | |
dc.date.accepted | 2021-6-21 | |
dc.date.accessioned | 2021-06-25T12:30:30Z | - |
dc.date.available | 2019-10-22 | |
dc.date.available | 2021-06-25T12:30:30Z | - |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.date.submitted | 2021-5-10 | |
dc.identifier | 82789 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/43765 | |
dc.description.abstract | Bakalářská práce pojednává o inovaci a kreativitě, jako zdroji konkurenční výhody na příkladu malého a středního podniku. Konkrétním analyzovaným podnikem je Wellness hotel Jean de Carro****. V praktické části práce je použit Porterův model pěti sil, dále metoda benchmarking a SWOT analýza. Ke zjištění potřebných informací bylo vytvořeno dotazníkové šetření ohledně spokojenosti hostů. Z výsledků byl vyvozen závěr a vhodný návrh řešení na zvýšení konkurenceschopnosti hotelu. | cs |
dc.format | 59 s. (11 305 znaků) | cs |
dc.format.mimetype | application/pdf | |
dc.language.iso | cs | cs |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | cs |
dc.relation.isreferencedby | https://portal.zcu.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=82789 | - |
dc.rights | Plný text práce je přístupný bez omezení. | cs |
dc.subject | inovace | cs |
dc.subject | kreativita | cs |
dc.subject | konkurenceschopnost | cs |
dc.subject | malý podnik | cs |
dc.subject | střední podnik | cs |
dc.subject | analýza mikrookolí podniku | cs |
dc.subject | makrookolí podniku | cs |
dc.subject | swot analýza | cs |
dc.title | Inovace a kreativita jako zdroj konkurenční výhody na příkladu malého a středního podniku | cs |
dc.title.alternative | Innovation and creativity as a source of the competitive advantage on the example of a SME | en |
dc.type | bakalářská práce | cs |
dc.thesis.degree-name | Bc. | cs |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský | cs |
dc.thesis.degree-grantor | Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta ekonomická | cs |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | cs |
dc.description.result | Obhájeno | cs |
dc.rights.access | openAccess | en |
dc.description.abstract-translated | The bachelor thesis deals with innovation and creativity as a source of competitive advantage on the example of small and medium enterprise. A particular analyzed company is the Wellness hotel Jean de Carro ****. In the practical part of the work, Porter's model of five forces, benchmarking method and SWOT analysis are used. A questionnaire survey of guest satisfaction was created to obtain the necessary information. From the results, a conclusion was drawn and a suitable proposal for a solution to increase the competitiveness of the hotel. | en |
dc.subject.translated | innovation | en |
dc.subject.translated | creativity | en |
dc.subject.translated | competitiveness | en |
dc.subject.translated | small enterprise | en |
dc.subject.translated | medium enterprise | en |
dc.subject.translated | analysis of microenvironment of enterprise | en |
dc.subject.translated | macroenvironment of enterprise | en |
dc.subject.translated | swot analysis | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KPM) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Kvalifikacni prace.pdf | Plný text práce | 1,8 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Pekarkova_Lenka_o.pdf | Posudek oponenta práce | 341,77 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Pekarkova_Lenka_v.pdf (Pavlak).pdf | Posudek vedoucího práce | 126,7 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Pekarkova Lenka - prubeh obhajoby.pdf | Průběh obhajoby práce | 43,75 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/43765
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.