Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Cimler Petr, Doc. Ing. CSc. | |
dc.contributor.author | Šauflová, Anna | |
dc.contributor.referee | Jakubíková Dagmar, Doc. Ing. Ph.D. | |
dc.date.accepted | 2022-6-6 | |
dc.date.accessioned | 2022-06-20T10:18:37Z | - |
dc.date.available | 2021-10-25 | |
dc.date.available | 2022-06-20T10:18:37Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.date.submitted | 2022-4-25 | |
dc.identifier | 89357 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/47940 | - |
dc.description.abstract | Franchising je stále více rozvíjející se forma podnikání, jejíž principy fungování, historie, výhody a nevýhody pro obě zúčastněné strany jsou detailně popsány v první části této bakalářské práce. Druhá část práce se zaměřuje na představení společnosti McDonald's, hlavního zástupce franchisového podnikání v České republice a je proveden rozhovor s majitelem sedmi poboček McDonaldu. Ve výzkumné části je také využito dotazníkového šetření, jehož cílem je srovnání tří franchisových řetězců rychlého občerstvení a následné vyhodnocení výsledků. | cs |
dc.format | 58 s. (80 220 znaků) | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | |
dc.relation.isreferencedby | https://portal.zcu.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=89357 | - |
dc.rights | Plný text práce je přístupný bez omezení | |
dc.subject | franchisa | cs |
dc.subject | franchising | cs |
dc.subject | franchisant | cs |
dc.subject | franchisor | cs |
dc.subject | rychlé občerstvení | cs |
dc.subject | mcdonald's | cs |
dc.subject | podnikání | cs |
dc.title | Uplatnění franchisingu v obchodě a službách | cs |
dc.title.alternative | Application of franchising in stores and services | en |
dc.type | bakalářská práce | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský | |
dc.thesis.degree-grantor | Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta ekonomická | |
dc.thesis.degree-program | Ekonomika a management | |
dc.description.result | Obhájeno | |
dc.description.abstract-translated | Franchising is a more and more developing form of venture; its operating principles, history, advantages and disadvantages for both participating partners are described in details in the first part of this bachelor thesis. The second part of the thesis is focused on McDonald´s Corporation, the main representative of franchising in the Czech Republic. An interview with an owner of seven subsidiaries of McDonald´s was implemented. The research part also uses a questionnaire construct aimed at a comparison of three fast food franchise chains and a following results processing. | en |
dc.subject.translated | franchising | en |
dc.subject.translated | franchisant | en |
dc.subject.translated | franchise | en |
dc.subject.translated | fast food | en |
dc.subject.translated | mcdonald's | en |
dc.subject.translated | business | en |
dc.subject.translated | venture | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMO) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Bakalarska prace Sauflova - finalni odevzdani.pdf | Plný text práce | 1,31 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Sauflova_Anna_v.pdf | Posudek vedoucího práce | 161,65 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Sauflova_Anna_o.pdf.pdf | Posudek oponenta práce | 223,33 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
ProtokolSPrubehemObhajobySTAG.pdf | Průběh obhajoby práce | 31,18 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/47940
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.