Název: Logistika vybrané firmy
Další názvy: Logistics of selected company
Autoři: Vyhnalová, Petra
Vedoucí práce/školitel: Cimler Petr, Doc. Ing. CSc.
Oponent: Vránek Pavel, Ing.
Datum vydání: 2023
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: diplomová práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/52338
Klíčová slova: logistika;skladování;zásobování;materiálové řízení;materiálový tok;dodavatelsko-odběratelské vztahy
Klíčová slova v dalším jazyce: logistics;warehousing;supply;material management;material flow;supplier-customer relations
Abstrakt: Cílem této diplomové práce je analýza stávající situace vybrané firmy ZF Staňkov s.r.o. a vymezení vhodného návrhu pro budoucí opatření, která zlepší firemní postavení v logistickém řetězci. Společnost ZF Staňkov se zabývá výrobou hnacích ústrojí a převodovek pro zemědělské a jiné těžkotonážní zařízení. K realizaci diplomové práce jsou využity poznatky z teoretických východisek, interní zdroje a data podniku, která jsou dále doplněna o odborné poznatky získaných osobní konzultací s prokuristou podniku a pracovníky oddělení logistiky. Provedené analýzy pomůžou zjistit slabá a úzká místa podniku v rámci řízení zásob a určí možnou budoucí cestu ke zlepšení stávající situace v rámci zásobování materiálem podniku.
Abstrakt v dalším jazyce: The aim of this thesis is to analyze the current situation of the selected company ZF Staňkov s.r.o. and to define a suitable proposal for future measures that will improve the company's position in the logistics chain. The company ZF Staňkov is engaged in the production of drive trains and gearboxes for agricultural and other heavy equipment. The theoretical background, internal sources and company data are used to implement the thesis, which is further supplemented by expert knowledge gained through personal consultation with the company's proxy and logistics department staff. The analyses performed will help to identify the company's weaknesses and bottlenecks in inventory management and determine a possible future path to improve the current situation in the company's material supply.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení
Vyskytuje se v kolekcích:Diplomové práce / Theses (KMO)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Diplomova prace Vyhnalova.pdfPlný text práce3,94 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Vyhnalova_Petra_v.pdfPosudek vedoucího práce160,14 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Vyhnalova_Petra_o.pdfPosudek oponenta práce118,76 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
ProtokolSPrubehemObhajobySTAG.pdfPrůběh obhajoby práce39,15 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/52338

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.