Název: Motivace pracovníků ve vybraném podniku
Další názvy: Motivation of employees in the company
Autoři: Gyüreová, Tereza
Vedoucí práce/školitel: Egerová Dana, Doc. PaedDr. Ph.D.
Oponent: Hasalová Milena, Ing. Ph.D.
Datum vydání: 2023
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/52805
Klíčová slova: motivace;stimulace;pracovní motivace;teorie motivace;motivační systém;motivace generací
Klíčová slova v dalším jazyce: motivation;stimulation;work motivation;motivation theory;motivation system;generation motivation
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na téma motivace pracovníků ve vybraném podniku. Cílem této bakalářské práce je zhodnotit motivační systém společnosti z pohledu zaměstnanců a následně navrhnout opatření pro oblast motivování pracovníků ve zvolené společnosti. Práce je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. Kapitoly teoretické části vymezují základní pojmy motivace, pracovní motivace a její zdroje. V praktické části je charakterizována vybraná společnost a její závod, na který je práce soustředěna. Klíčovou částí práce je popis současného motivačního systému a výzkumné šetření, které hodnotí motivaci z pohledu zaměstnanců i vedoucích pracovníků. Poslední kapitola praktické části obsahuje na základě výzkumného šetření navrhnutá možná opatření, která mají přispět ke zlepšení motivačního systému společnosti.
Abstrakt v dalším jazyce: The bachelor's thesis is focused on the topic of employee motivation in a selected company. The aim of this bachelor thesis is to evaluate the company's motivational system from the perspective of employees and subsequently propose measures for motivating employees in the selected company. The thesis is divided into two parts, theoretical and practical. The theoretical chapters define basic concepts of motivation, work motivation and its sources. In the practical part, the selected company and its manufacturing plant, which is the work focused, are characterized. The key part of the thesis is the description of the current motivational system and the research investigation, which evaluates motivation from the perspectives of employees and managers. The last chapter of the practical part includes proposed measures based on the research investigation, which are aimed at improving the company's motivational system.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KPM)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BP-Gyureova-Tereza.pdfPlný text práce1,82 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Gyuerova_V.pdfPosudek vedoucího práce345,64 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Posudek oponent BP Gyureova.pdfPosudek oponenta práce122,62 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
ProtokolSPrubehemObhajobySTAG.pdfPrůběh obhajoby práce39 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/52805

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.