Název: VIZUÁLNÍ ŘEŠENÍ - STYL nebo PROPAGACE: KULTURNÍ, SPORTOVNÍ, SPOLEČENSKÉ AKCE, UDÁLOSTI, VÝROČÍ, PŘÍLEŽITOSTI atd.
Další názvy: VISUAL IDENTITY - STYLE OR PROMOTION: SOCIAL, SPORT, CULTURE EVENT, ANIVERSARY, OPPORTUNITY
Autoři: Rejšek, Matěj
Vedoucí práce/školitel: Jiřičková Ditta, Doc. akademický malíř
Oponent: Fišerová Kristýna, Doc. MgA.
Datum vydání: 2023
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/52813
Klíčová slova: vizuální řešení;hudební festival;propagace;festivalová kultura;historie;hudební skupiny;punk;vápenný podol fest;vápenný podol
Klíčová slova v dalším jazyce: visual solution;corporate design;music festival;promotion;festival culture;history;music bands;punk;vápenný podol fest;vápenný podol
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zabývá vizuální stránkou a propagací malého hudebního festivalu s názvem Vápenný Podol Fest. Festival se koná ve stejnojmenné obci Vápenný Podol v pardubickém kraji nedaleko Chrudimi. Jeho pořadatelem je člen hudební skupiny Vypsaná Fixa. Cílem práce je vytvoření jednotného vizuálního stylu pro tuto událost. V práci se zabývám celkovým grafickým charakterem, jako je barevnost, ilustrace, písmo, ale i propojením dané atmosféry z festivalu se vzhledem. K tomu patří i zakomponování místní historie do vizuálního řešení.
Abstrakt v dalším jazyce: In this bachelor's thesis, I deal with the visual side and promotion of a small music festival called Vápenný Podol Fest. The festival is located in the village of the same name, Vápenný Podol, in the Pardubice Region, near Chrudim. The organizer is a member of the music group Vypsaná Fixa. The goal of the work is to create a unified visual style for this event. In my work, I focus on the overall graphic character, such as colors, illustrations, font, but also on the connection of the given atmosphere from the festival with the appearance. To this I also add the incorporation of local history into the visual solution.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KVU)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
rejsek_matej_bakalarska_prace.pdfPlný text práce2,6 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
REJSEK.docxPosudek oponenta práce40,32 kBMicrosoft Word XMLZobrazit/otevřít
REJSEK.docPosudek vedoucího práce53,5 kBMicrosoft WordZobrazit/otevřít
REJSEK.pdfPrůběh obhajoby práce55,3 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/52813

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.