Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorVach Gabriel, Doc. MgA.
dc.contributor.authorKopecká, Kateřina
dc.contributor.refereeChludil Prokop, MgA.
dc.date.accepted2023-8-29
dc.date.accessioned2023-09-04T22:16:23Z-
dc.date.available2021-5-31
dc.date.available2023-09-04T22:16:23Z-
dc.date.issued2023
dc.date.submitted2023-7-31
dc.identifier88561
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/53938-
dc.description.abstractPráce, která propojuje gastronomii s uměním a řemeslem. Vznikl tak jídelní servis pro restauraci Mace v Táboře, jejiž šéfkuchař je Martin Svatek. Vznikla spolupráce, která si zakládá na lokálních surovinách. Jíly které byly použity pro výrobu servisu pocházejí ze surových zdrojů. Host restaurace má tak možnost být v kontaktu s s materiálem při konzumaci pokrmů. Jílová ložiska jsou natolik kvalitní, že vydrží nápor v běžném provozu restaurace.cs
dc.format60 s
dc.language.isocs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plzni
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení
dc.subjectgastronomiecs
dc.subjectřemeslocs
dc.subjectkeramikacs
dc.subjectdesigncs
dc.subjectlokální surovinycs
dc.subjectjílová ložiskacs
dc.subjectjihočeský krajcs
dc.subjectrestauracecs
dc.subjectspoluprácecs
dc.titleNA RAMENOU OBRŮcs
dc.title.alternativeOn the shoulders of giantsen
dc.typediplomová práce
dc.thesis.degree-nameMgA.
dc.thesis.degree-levelNavazující
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara
dc.thesis.degree-programDesign a užitá tvorba
dc.description.resultObhájeno
dc.description.abstract-translatedA work that combines gastronomy with art and craft. This is how the food service for the restaurant Mace in Tábor was created, whose chef is Martin Svatek. A collaboration that relies on local ingredients was created. The ingredients used for the service come from raw sources. The guest of the restaurant has the opportunity to be in contact with the material while eating the dishes. The clay deposits are of such high quality that they can withstand the strain of normal restaurant operation.en
dc.subject.translatedgastronomyen
dc.subject.translatedcraften
dc.subject.translatedceramicsen
dc.subject.translateddesignen
dc.subject.translatedlocalen
dc.subject.translatedraw materialsen
dc.subject.translatedclayen
dc.subject.translatedwild clayen
dc.subject.translatedsouth bohemia regionen
dc.subject.translatedrestaurant fooden
dc.subject.translatedcooperation.en
Vyskytuje se v kolekcích:Diplomové práce / Theses (KDE)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Kopecka_Katerina_diplomova_prace_2023_0.pdfPlný text práce6,09 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
KopeckaK.pdfPosudek vedoucího práce825,36 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
KopeckaK_0.pdfPosudek oponenta práce336,78 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
KopeckaK_1.pdfPrůběh obhajoby práce93,86 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/53938

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.