Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorCimler Petr, Doc. Ing. CSc.
dc.contributor.authorŠustrová, Kateřina
dc.contributor.refereeKunešová Hana, Ing. Ph.D.
dc.date.accepted2018-6-4
dc.date.accessioned2019-03-15T10:27:42Z-
dc.date.available2017-10-23
dc.date.available2019-03-15T10:27:42Z-
dc.date.issued2018
dc.date.submitted2018-4-23
dc.identifier74616
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/33441
dc.description.abstractDiplomová práce se zabývá kvalitou potravin v České republice. Teoretická část práce obsahuje informace o kvalitě, obecných požadavcích na kvalitu a bezpečnosti potravin. V praktické části je uvedena problematika potravin na trhu v České republice. Je zde proveden kvantitativní výzkum formou dotazníku ke zjištění spotřebitelského vnímání kvality potravin. Závěr práce obsahuje navržené doporučení pro výrobce a prodejce, jak si udržet kvalitní výrobek na trhu.cs
dc.format81 s.cs
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isocscs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plznics
dc.relation.isreferencedbyhttps://portal.zcu.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=74616-
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení.cs
dc.subjectkvalitacs
dc.subjectpotravinycs
dc.subjectbezpečnost potravincs
dc.subjectznačky kvalitycs
dc.titleKvalita potravin v České republicecs
dc.title.alternativeFood Quality in the Czech Republicen
dc.typediplomová prácecs
dc.thesis.degree-nameIng.cs
dc.thesis.degree-levelNavazujícícs
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta ekonomickács
dc.thesis.degree-programEkonomika a managementcs
dc.description.resultObhájenocs
dc.rights.accessopenAccessen
dc.description.abstract-translatedThe diploma thesis deals with food quality in the Czech Republic. The theoretical part contains information on quality, general requirements for food quality and safety. The practical part presents the food issues on the market in the Czech Republic. Quantitative research is carried out in the form of a questionnaire to determine consumer perception of food quality. The conclusion of the paper contains suggestions for manufacturers and retailers to keep a quality product on the market.en
dc.subject.translatedqualityen
dc.subject.translatedfooden
dc.subject.translatedfood safetyen
dc.subject.translatedquality marksen
Vyskytuje se v kolekcích:Diplomové práce / Theses (KMO)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
DP_Sustrova_Katerina.pdfPlný text práce2,86 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Sustrova_v.pdfPosudek vedoucího práce524,72 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Sustrova_o.pdfPosudek oponenta práce668,82 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Sustrova_p.pdfPrůběh obhajoby práce190,5 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/33441

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.