Název: | Etiketa v interkulturním srovnání se zaměřením na gastronomii - česko-francouzské srovnání |
Další názvy: | The etiquette in intercultural comparison with a focus on gastronomy - Czech-French comparison |
Autoři: | Kohoutová, Tereza |
Vedoucí práce/školitel: | Wagnerová Lada, PhDr. Ph.D. |
Oponent: | Doubravová Jarmila, Prof. PhDr. CSc. |
Datum vydání: | 2019 |
Nakladatel: | Západočeská univerzita v Plzni |
Typ dokumentu: | bakalářská práce |
URI: | http://hdl.handle.net/11025/38020 |
Klíčová slova: | etiketa;gastronomie;stolování;zasedací pořádek;česká republika;francie;interkulturní srovnání |
Klíčová slova v dalším jazyce: | the etiquette;the gastronomy;the dining;the seating plan;the czech republic;france;the intercultural comparison |
Abstrakt: | Tato práce porovnává interkulutní rozdíly v etiketě se zaměřením na gastronomii mezi Českou republikou a Francií. Porovnává jestli se tyto dvě země liší ve stolování, v zasedacím pořádku či jestli se jinak jí určité druhy potravin. |
Abstrakt v dalším jazyce: | This work compares the intercultural differences in the etiquette focus on gastronomy between the Czech Republic and France. It compares whether these two countries differ in dining, in the seating plan, or whether they are different to certain types of food. |
Práva: | Plný text práce je přístupný bez omezení. |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KFI) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Bakalarska prace.pdf | Plný text práce | 1,27 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
dufkova_hanzelinova.pdf | Posudek vedoucího práce | 392,4 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
dufkova_doubravova.pdf | Posudek oponenta práce | 443,28 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Kohoutova_O.pdf | Průběh obhajoby práce | 340,55 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/38020
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.