Název: Etiketa v interkulturním srovnání se zaměřením na gastronomii - česko-francouzské srovnání
Další názvy: The etiquette in intercultural comparison with a focus on gastronomy - Czech-French comparison
Autoři: Kohoutová, Tereza
Vedoucí práce/školitel: Wagnerová Lada, PhDr. Ph.D.
Oponent: Doubravová Jarmila, Prof. PhDr. CSc.
Datum vydání: 2019
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/38020
Klíčová slova: etiketa;gastronomie;stolování;zasedací pořádek;česká republika;francie;interkulturní srovnání
Klíčová slova v dalším jazyce: the etiquette;the gastronomy;the dining;the seating plan;the czech republic;france;the intercultural comparison
Abstrakt: Tato práce porovnává interkulutní rozdíly v etiketě se zaměřením na gastronomii mezi Českou republikou a Francií. Porovnává jestli se tyto dvě země liší ve stolování, v zasedacím pořádku či jestli se jinak jí určité druhy potravin.
Abstrakt v dalším jazyce: This work compares the intercultural differences in the etiquette focus on gastronomy between the Czech Republic and France. It compares whether these two countries differ in dining, in the seating plan, or whether they are different to certain types of food.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KFI)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Bakalarska prace.pdfPlný text práce1,27 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
dufkova_hanzelinova.pdfPosudek vedoucího práce392,4 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
dufkova_doubravova.pdfPosudek oponenta práce443,28 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Kohoutova_O.pdfPrůběh obhajoby práce340,55 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/38020

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.