Title: Etiketa v interkulturním srovnání se zaměřením na gastronomii - česko-francouzské srovnání
Other Titles: The etiquette in intercultural comparison with a focus on gastronomy - Czech-French comparison
Authors: Kohoutová, Tereza
Advisor: Wagnerová Lada, PhDr. Ph.D.
Referee: Doubravová Jarmila, Prof. PhDr. CSc.
Issue Date: 2019
Publisher: Západočeská univerzita v Plzni
Document type: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/38020
Keywords: etiketa;gastronomie;stolování;zasedací pořádek;česká republika;francie;interkulturní srovnání
Keywords in different language: the etiquette;the gastronomy;the dining;the seating plan;the czech republic;france;the intercultural comparison
Abstract: Tato práce porovnává interkulutní rozdíly v etiketě se zaměřením na gastronomii mezi Českou republikou a Francií. Porovnává jestli se tyto dvě země liší ve stolování, v zasedacím pořádku či jestli se jinak jí určité druhy potravin.
Abstract in different language: This work compares the intercultural differences in the etiquette focus on gastronomy between the Czech Republic and France. It compares whether these two countries differ in dining, in the seating plan, or whether they are different to certain types of food.
Rights: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Appears in Collections:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KFI)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bakalarska prace.pdfPlný text práce1,27 MBAdobe PDFView/Open
dufkova_hanzelinova.pdfPosudek vedoucího práce392,4 kBAdobe PDFView/Open
dufkova_doubravova.pdfPosudek oponenta práce443,28 kBAdobe PDFView/Open
Kohoutova_O.pdfPrůběh obhajoby práce340,55 kBAdobe PDFView/Open


Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11025/38020

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.