Title: | Analýza postojů k obsluze v zařízeních rychlého občerstvení |
Other Titles: | Analysis of customers view on service in fastfood restaurants |
Authors: | Hrabětová, Zuzana |
Advisor: | Cimler Petr, Doc. Ing. CSc. |
Referee: | Zelenka Lenka, Ing. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Západočeská univerzita v Plzni |
Document type: | bakalářská práce |
URI: | http://hdl.handle.net/11025/38384 |
Keywords: | zákazník;spokojenost;stravovací služby;rychlé občerstvení |
Keywords in different language: | customer;satisfaction;catering services;fast food |
Abstract: | Bakalářská práce je zaměřena na analýzu postojů zákazníků k obsluze v zařízeních rychlého stravování. Cílem práce je analyzovat postoje a názory zákazníků restaurací rychlého občerstvení a zjistit klíčové momenty, které ovlivňují spokojenost zákazníků s obsluhou v těchto zařízeních. Teoretická část je věnována pojmům zákazník, spokojenost, stravovacím službám a restauracích rychlého občerstvení. Praktická část je zaměřena na představení subjektů největších řetězců rychlého občerstvení v České republice, dotazníkovému šetření, pozorování obsluhy a rozhovorům se zákazníky a manažerem jedné z představených restaurací rychlého stravování. Závěrečná část práce je věnována doporučením pro zlepšení obsluhy v zařízeních rychlého stravování a shrnutí výsledků analytické části práce. |
Abstract in different language: | The bachelor focuses on the analysis of customers' attitudes towards services in fast food restaurants. The objective is to analyze the attitude and opinions of fast food restaurants' customers and to determine key moments that influence the satisfaction of customers with services in these facilities. The theoretical part is dedicated to the explanation of terms such as a customer, satisfaction, catering service and fast food restaurant. The practical part is focused on introducing the biggest chains of fast food restaurants in the Czech Republic. This part includes the questionnaire survey, the observation of services and the interviews with the customers about services as well as with the manager of one of the mentioned fast food restaurants. In the final part, there are suggestions for improvement of the services in fast food restaurants and the summary of the results of analytical part of the bachelor thesis. |
Rights: | Plný text práce je přístupný bez omezení. |
Appears in Collections: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMO) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
BP - Analyza postoju k obsluze v zarizenich rychleho obcerstveni - Zuzana Hrabetova.pdf | Plný text práce | 2,8 MB | Adobe PDF | View/Open |
Hrabetova_Zuzana_v.pdf | Posudek vedoucího práce | 48,22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Hrabetova_Zuzana_o.pdf | Posudek oponenta práce | 223,94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Hrabetova_Z_p.pdf | Průběh obhajoby práce | 93,23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/11025/38384
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.