Název: Řízení podnikových procesů - workflow
Další názvy: Business process management - workflow
Autoři: Fedorová, Klára
Vedoucí práce/školitel: Hruška Zdeněk, Ing. Ph.D.
Oponent: Vacík Emil, Prof. Ing. Ph.D.
Datum vydání: 2020
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: diplomová práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/40354
Klíčová slova: procesní řízení;druhy procesů;analýza procesů;zlepšování procesů;procesní mapa;ukazatelé procesu
Klíčová slova v dalším jazyce: process management;types of processes;process analysis;process improvement;process map;process indicators
Abstrakt: Tato diplomová práce se zabývá procesním řízením podniků. Nejprve jsou v teoretické části detailně charakterizovány všechny již známé informace o procesech v organizacích a jejich druhy. Dále jsou rozebírány způsoby procesního řízení a metody zlepšování procesů. Práce dále pokračuje charakterizací vybraného podniku, jehož celá procesní mapa je dále rozčleněna podle jednotlivých druhů procesů, které jsou následně detailně charakterizovány. Součástí popisu každého procesu jsou jeho vstupy, výstupy, cíl a důkladná analýza podle hodnocených parametrů konkrétního procesu. V poslední části jsou vybrány dva procesy, které jsou detailně analyzovány a na základě zjištění analýzy jsou navržená nápravná opatření, která mají zajistit vyšší efektivitu do budoucna.
Abstrakt v dalším jazyce: This diploma thesis deals with process management of companies. First, the theoretical part characterizes in detail all already known information about processes in organization and their types. Furthermore, the methods of process management and methods of process improvement are discussed. The work continues with characterization of the selected company, whose entire process map is further subdivided according to individual types of process, which are described in detail. Each process description contains information about inputs, outputs, goals and thorough analysis according to the evaluated parameters of the process. At the end of this work two processes were selected for detail analysis and based on the findings of the analysis corrective measures were suggested to ensure greater efficiency in the future.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Diplomové práce / Theses (KFU)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Diplomova prace - Fedorova.pdfPlný text práce3,07 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít  Vyžádat kopii
DP_Fedorova_VP.pdfPosudek vedoucího práce233,46 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
DP_Fedorova_OP.pdfPosudek oponenta práce242,93 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
DP_Fedorova.pdfPrůběh obhajoby práce116,2 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/40354

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.