Název: Toxické látky v potravinách
Další názvy: Toxic substances in food
Autoři: Rohlenová, Karolína
Vedoucí práce/školitel: Luhanová Lenka, MUDr.
Oponent: Hejdová Jana, Ing.
Datum vydání: 2020
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/40936
Klíčová slova: toxická látka;potravina;riziko
Klíčová slova v dalším jazyce: toxic substance;food;risks
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zabývá výskytem toxických látek v potravinách. Skládá se z teoretické a výzkumné části. Ve své práci představuji toxické látky přírodního původu a látky cizorodé. Zaměřuji se na jejich výskyt, vznik, působení a rizika způsobená těmito látkami.
Abstrakt v dalším jazyce: This bachelor thesis deals with the occurrence of toxid substances in food. Thesis consists of teorerical and researcg part. In my work i present toxic substances of natural origin and foreign substances. I focus on their occurrence, origin, effects and risks caused by these sunstances.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KAZ)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BP - Karolina Rohlenova, 2020, final.pdfPlný text práce1,14 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Rohlenova_VP.pdfPosudek vedoucího práce318,18 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Rohlenova_OP.pdfPosudek oponenta práce340,64 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Rohlenova.pdfPrůběh obhajoby práce345,08 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/40936

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.