Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorČížek Petr, Ing. Ph.D., MA
dc.contributor.authorRykova, Daria
dc.contributor.refereeFaifr Adam, Ing.
dc.date.accepted2023-1-31
dc.date.accessioned2023-06-09T11:30:20Z-
dc.date.available2021-10-25
dc.date.available2023-06-09T11:30:20Z-
dc.date.issued2023
dc.date.submitted2022-8-31
dc.identifier89653
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/52001-
dc.description.abstractTato bakalářské práce je zaměřena na analýzy rizik v podniku. Obsahem teoretické části je vymezení pojmů, souvisejících se strategickým řízením podniku a analýzou rizik. V praktické části je stručně představena restaurace Burger King Area Bory DRIVE THRU a rizika navrhovaných strategií rozvoje podniku zpracovávané autorkou. Navrhované strategie jsou vytvořené na základě provedené PEST analýzy a Porterova modelů pěti sil. Následně je provedena identifikace, analýza, ovládnutí rizik pomocí modelu 4T a následné opatření rizik navrhovaných strategií restaurace. Závěrečnou kapitolu tvoří celkové zhodnocení praktické časti.cs
dc.format67
dc.language.isocs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plzni
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení
dc.subjectstrategická analýzacs
dc.subjectrizikocs
dc.subjectanalýza rizikcs
dc.titleAnalýza rizik ve vybraném podnikucs
dc.title.alternativeRisk analysis in a selected companyen
dc.typebakalářská práce
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-levelBakalářský
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta ekonomická
dc.thesis.degree-programEkonomika a management
dc.description.resultObhájeno
dc.description.abstract-translatedThis bachelor's thesis is focused on risk analyses in the company. The content of the theoretical part is the definition of terms related to strategic management of the company and risk analysis. In the practical part, the restaurant Burger King Area Bory DRIVE THRU is briefly presented, and also the risks of the proposed business development strategies processed by the author. The proposed strategy is based on a PEST analysis and Porter's five forces model. Subsequently, the identification, analysis, control of risks using the 4T model and subsequent measures of the risks of the restaurant's proposed strategies are carried out. The final chapter is an overall evaluation of the practical part.en
dc.subject.translatedstrategic analysisen
dc.subject.translatedrisken
dc.subject.translatedrisk analysisen
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KPM)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
RYKOVA_K18B0205P_BP.pdfPlný text práce667,24 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Rykova-Daria-oponent.pdfPosudek oponenta práce355,98 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Rykova_v.pdfPosudek vedoucího práce127,6 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
ProtokolSPrubehemObhajobySTAG.pdfPrůběh obhajoby práce39,36 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/52001

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.