Full metadata record
DC pole | Hodnota | Jazyk |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Mičudová Kateřina, Ing. Ph.D. | |
dc.contributor.author | Lampa, Dominik | |
dc.contributor.referee | Štumpf Petr, Doc. Ing. Ph.D. | |
dc.date.accepted | 2024-1-31 | |
dc.date.accessioned | 2024-07-12T09:03:23Z | - |
dc.date.available | 2023-9-8 | |
dc.date.available | 2024-07-12T09:03:23Z | - |
dc.date.issued | 2024 | |
dc.date.submitted | 2023-12-11 | |
dc.identifier | 96284 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11025/55976 | - |
dc.description.abstract | Předmětem této bakalářské práce je zhodnocení dopadů pandemie koronaviru na vybrané odvětví s porovnáním mezi ostatními státy EU. Tuto práci jsem si vybral, z důvodu aktuálnosti tématu. Cílem této práce je určit sílu dopadů na vybrané odvětví v době koronavirové krize a porovnat jej s ostatními státy EU, to zahrnuje komparaci vládních opatřeních a následné zhodnocení. V práci jsou využity základní vědecké metody, tedy pozorování, syntéza, shluková analýza. | cs |
dc.format | 54 s. | |
dc.language.iso | cs | |
dc.publisher | Západočeská univerzita v Plzni | |
dc.rights | Plný text práce je přístupný bez omezení | |
dc.subject | koronavirus; covid - 19; krize; pohostinství a stravování | cs |
dc.subject | vládní opatření | cs |
dc.subject | shluková analýza | cs |
dc.title | Dopady pandemie COVID-19 ve vybraném odvětví | cs |
dc.title.alternative | Impact of the COVID-19 pandemic in a selected sector | en |
dc.type | bakalářská práce | |
dc.thesis.degree-name | Bc. | |
dc.thesis.degree-level | Bakalářský | |
dc.thesis.degree-grantor | Západočeská univerzita v Plzni. Fakulta ekonomická | |
dc.thesis.degree-program | Marketingové řízení | |
dc.description.result | Obhájeno | |
dc.description.abstract-translated | The subject of this bachelor thesis is to assess the impact of the coronavirus pandemic on selected sectors with a comparison between other EU countries. I chose this thesis because of the topicality of the topic. The aim of this thesis is to determine the amount of impact on the selected industry during the coronavirus crisis and compare it with other EU countries, this includes a comparison of government measures and subsequent evaluation. The basic scientific methods, i.e. observation, synthesis, cluster analysis, are used in this thesis. | en |
dc.subject.translated | coronavirus; covid - 19; crisis; hospitality and catering | en |
dc.subject.translated | government measures | en |
dc.subject.translated | cluster analysis | en |
Vyskytuje se v kolekcích: | Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMO) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
Bakalarska-prace-Dominik-Lampa.pdf | Plný text práce | 1,56 MB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Lampa_Dominik_v3_o.pdf | Posudek oponenta práce | 122,99 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Lampa_Dominik_v.pdf | Posudek vedoucího práce | 124,59 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
ProtokolSPrubehemObhajobySTAG.pdf | Průběh obhajoby práce | 38,78 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://hdl.handle.net/11025/55976
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.